Aan het woord: Abdel

“Mijn kennismaking met Info Support was de tijdens de DevOps minor. Vooraf was mij al duidelijk geworden dat de docenten erg ervaren zijn, dat is tijdens de minor wel bevestigd. Zowel onze technische vragen als vragen over het proces wisten ze goed beantwoorden. En ik vond het interessant dat we naast college op de opleidingslocatie in Utrecht ook een aantal keer gingen werken op het kantoor in Veenendaal. Niet alleen om de sfeer te proeven, maar ook om van Info Supporters meer te horen over hun projecten.

Tijdens de minor signaleerde ik een probleem waar ik graag onderzoek naar wilde doen. De relevantie hiervan werd ook door Info Support gezien en ik kreeg de ruimte om mijn eigen afstudeeropdracht te creëren. Mooi dat er gedacht wordt vanuit de student! Doordat er tegelijk met mij heel veel andere afstudeerders startten, ontstaat er een hechte groep. We maken dezelfde ontwikkelingen door en er is genoeg ruimte voor gezelligheid. Je wordt als afstudeerder behandeld als volwaardig collega. Zo mocht ik meedoen met een Coding Dojo en samen met andere collega’s ideeën uitwerken. Ik voelde me tijdens het afstuderen al Info Supporter in plaats van student.

Na het afstuderen ben ik begonnen met het IT Top Traineeship (ITT) en op een project bij QBuzz terecht gekomen. Ik vind het mooi dat we met software impact kunnen maken op de reis van miljoenen reizigers. Ik kreeg meteen veel vertrouwen van de teamleden. In het begin toets je veel bij de architect, maar het is mooi om te zien dat ik in de loop van het project steeds meer meegenomen wordt in technische keuzes. Naast het project krijg ik veel ruimte om trainingen te volgen bij het kenniscentrum van Info Support. Met docenten met passie voor hun vak; prachtig om een docent de hele dag met een glimlach op zijn gezicht te zien presenteren.”

“Ik geloof erin dat je iets het best leert, door het aan iemand anders uit te leggen.”
Abdel, IT Consultant

“Mijn doel: ik wil graag een van de beste worden en altijd blijven leren. Dat is iets wat hier binnen Info Support zeker kan. Hier wordt goed voor je gezorgd, niet alleen de eerste twee jaar. Ik krijg de ruimte om te groeien en kan ook binnen dit bedrijf in andere keukens kijken. Binnen andere units, in een ander domein of zelfs bij een van de productbedrijven. En we laten ons zien binnen de communities. Zo heb ik al op J-Fall gestaan en heb ik met collega’s tijdens het Hacktoberfest een bijdrage mogen leveren aan Open Source.

Dat laatste is iets waar ik zelf ook meer mee aan de slag wil gaan. De dingen die ik leer wil ik graag delen binnen de communities. Ik geloof erin dat je iets het best leert, door het aan iemand anders uit te leggen. Mijn plan is om te gaan bloggen over wat ik hier leer, zowel op technisch vlak als op het gebied van soft-skills. En het lijkt mij leuk om een afstudeerder te begeleiden. Dat heb ik zelf ook waardevol gevonden en daar wil ik graag ook toekomstige Info Supporters bij helpen!”