De start van een succesvolle IT-carrière!

Dit is de start of de tweede stap binnen je carrière in de IT. Je wil vooruit en je opgedane kennis in de praktijk brengen. Je weet hoe snel ontwikkelingen in de IT gaan. Hoe belangrijk het is om bij te blijven. Kennis opdoen van de nieuwste technieken. Kunnen experimenteren. En vervolgens je kennis succesvol toepassen binnen projecten. Bij Info Support krijg je die ruimte.

Aan de slag en blijven leren

Start je bij Info Support, dan start je in ons IT Top Traineeship en volg je eerst een ontwikkeltraject in ons eigen kenniscentrum. Dit kerntraject van 4 tot 6 weken bestaat voornamelijk uit vaktechnische trainingen. Hierna word je opgenomen in een van onze projectteams en ga je aan de slag bij een van onze klanten. Terwijl je volop praktijkervaring opdoet volg je samen met gelijkgestemden aanvullende vaktechnische trainingen, maar is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en social skills. Oud-deelnemers beschouwen het ontwikkeltraject als een hele waardevolle en vooral leerzame tijd waarin je groeit als professional. Je wordt bewuster van je omgeving en je toegevoegde waarde.

Take IT forward!

Tijdens, maar ook na het ontwikkeltraject krijg je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Zo kun je lid worden van een van onze Technology Areas. Daarbinnen kun je samen met je nieuwe collega-developers experimenteren met de nieuwste technologieën. Dat varieert van het organiseren of bijwonen van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties. Als starter of Young Professional kun je daar al een belangrijke rol in spelen.

De Technology Areas helpen je ook als je in je werk tegen een probleem aanloopt. Of als het jouw ambitie is om te spreken op Techorama, een hackathon te organiseren of MVP of JavaOne Rockstar te worden. Vanuit het Technologiebeleid word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen. Je wordt gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities.

Ga je hier aan de slag?

Translink

Met ruim 14 miljoen OV-chipkaarten in omloop is deze niet meer weg te denken uit het OV. Als je dan aan de slag mag met het bestelproces, dan besef je dat je met bedrijfskritische processen te maken hebt. Info Supporter Willem van Lent was bij Translink betrokken bij het Check-in en Haal-op project,…
Meer over dit project

PlantLab

Overal ter wereld gezond en veilig voedsel produceren. Dat is waar het Nederlandse PlantLab zich al sinds 2005 mee bezighoudt. De jaren van uitgebreid onderzoeken zijn inmiddels voorbij voor de scale-up. Het bedrijf dat in Den Bosch begon, is stevig gegroeid en beschikt inmiddels over productie-unit…
Meer over dit project