Young Professional

Softwaresystemen bouwen: niet zomaar voor de bakker op de hoek, maar waar vrijwel iedere Nederlander mee in aanraking komt. Van geboorteregistratie tot pensioenuitkering, van het NS-planningssysteem tot woningbouwcorporatie-administratiesysteem: veel burgers doorkruisen dagelijks de door Info Supporters gebouwde code. Dat moet code zijn die wérkt – wil Nederland niet in de problemen komen. Goed werkende code die geschreven is door mensen die weten hoe het werkt. Kritische systemen vragen om engineers met vakmanschap!

Neem contact op met

IT Top Trainee

Als Young Professional begin je je loopbaan bij Info Support in het IT TopTraineeship. Je volgt trainingen in je vakgebied, maar ook op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast doe je praktijkervaring op binnen onze projecten. Door praktijkervaring, intensieve begeleiding en training groei je in twee jaar door tot een IT-professional die zijn vak volledig zelfstandig kan uitoefenen.

Passie

Die passie en vakmanschap zit in onze ‘genen’ en wordt steeds verder uitgebouwd. Je krijgt volop de ruimte om je kennis ook na het IT Top Traineeship op peil te houden. Het bezoeken van conferenties of het volgen van trainingen vormen hierbij een belangrijke ingrediënt.

Als innovatieve organisatie kijken wij altijd uit naar de nieuwste technologieën en zetten we deze op het juiste moment in.

Kennis delen

Collega’s die het leuk vinden geven zelf allerlei sessies: intern, op onze wekelijkse Kennis Avonden, of extern op Nederlandse of internationale conferenties. Andere collega’s schrijven artikelen in vakbladen en weer andere collega’s zijn een belangrijke expertisebron bij onze klanten.

Onze expertise willen we niet egoïstisch voor onszelf houden. Wij zien het als onze missie om onze vakmanschap te delen en zo mee te werken aan een betere IT-wereld. Kortom: genoeg kansen en mogelijkheden om jezelf verder te professionaliseren.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source