Privacyverklaring

Om jou optimaal van dienst te zijn, hebben wij (Info Support B.V. (Nederland) en Info Support N.V. (België), hierna te noemen ‘Info Support’) gegevens van je nodig. Wij respecteren hierbij jouw privacy en geven je graag inzicht in de gegevens die wij van je vastleggen en wat wij met jouw gegevens doen. Deze verklaring bevat informatie over de persoonsgegevens die wij verwerken bij:

  • Bezoek websites
  • Deelname events
  • Solliciteren
  • Social media
  • Bezoek kantoor

Vragen of klachten?

Heb je vragen over jouw gegevens, de manier waarop we daarmee omgaan, over deze privacyverklaring of heb je feedback? Neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming door te mailen naar privacy@infosupport.com. Heb je vervolgens alsnog klachten over de manier waarop we jouw gegevens gebruiken of hoe we op jouw privacy gerelateerde vragen reageren, kun je eventueel een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bezoek websites – Cookiegebruik

Info Support maakt op zijn websites* gebruik van cookies. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals een computer, tablet, smartphone of smartwatch. Cookies brengen de veiligheid van jouw computer niet in gevaar. Wij gebruiken drie verschillende types cookies, waarover je meer kunt lezen in onze cookieverklaring. Anders dan op veel websites gebruiken wij op onze sites geen cookiemelding wanneer je onze site bezoekt. Dat komt omdat wij alleen noodzakelijke cookies, analytics cookies en zelfgebouwde social media buttons gebruiken, waardoor jouw gegevens niet aan derden verstrekt worden.

Deelname events

Regelmatig vinden er bij Info Support kennisavonden, workshops en andere evenementen plaats. Het is handig om te weten wie er deelnemen, daarom kun je je voor evenementen inschrijven. Deze informatie hebben wij nodig om je bijvoorbeeld te voorzien van informatie over tijd en plaats, je een herinnering te kunnen sturen, je tijdig te waarschuwen mocht het event niet doorgaan, je na het event een presentatie toe te sturen of om je te vragen om een evaluatie. De inschrijfgegevens van studenten bewaren wij tot het einde van de studietijd. De inschrijfgegevens van professionals bewaren wij twee jaar lang. Voor sommige evenementen schakelen wij extra hulp in. In dat geval delen wij jouw naam met externe dienstverleners. Zij mogen jouw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende dienst uit te voeren. Zij mogen jouw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een taxicentrale die wij vragen je op te halen bij een station.

Solliciteren

Wij hanteren de NVP sollicitatiecode.

Social media

Info Support maakt gebruik van social media om je op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onze dienstverlening. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Youtube. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Info Support verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform. Als je via social media een vraag aan ons stelt of contact met ons opneemt, dan reageren wij via datzelfde kanaal.

Info Support maakt gebruik van de advertentiemogelijkheden van social media platforms. We tonen je de advertenties op basis van gegevens die het desbetreffende platform met jouw toestemming verzamelt. Info Support heeft geen invloed op welke gegevens de social media platforms van jou verzamelen.

Bezoek kantoor – Bezoekersregistratie

Als bezoeker van onze kantoren op de Kruisboog en Smalle Zijde in Veenendaal (NL) en Generaal De Wittelaan in Mechelen (B) word je geregistreerd, met name als hulpmiddel bij calamiteiten (wie is er in het pand). Bij bezoek en vertrek meld je je bij de receptie aan of af. De bezoekregistratie wordt binnen drie dagen verwijderd. In overleg kun je als bezoeker op de Kruisboog een genummerde bezoekerspas ontvangen waarmee je je zonder begeleiding door (specifieke delen van) het pand kunnen bewegen. Het uitreiken en terugbrengen van de pas wordt geregistreerd. Op een locatievolgsysteem is steeds te zien op welke locatie de specifieke bezoekerspas voor het laatst is aangeboden om een deur te openen. De bezoekerspasregistratie wordt binnen drie dagen verwijderd.

Bezoek kantoor – Camerabeveiliging

Al onze kantoren zijn voorzien van opvallende en onopvallende camera’s, zowel binnen als buiten op de parkeerplaats. De camera’s staan 24 uur per dag aan. Dat is van belang voor jouw veiligheid, maar ook voor die van onze collega’s en eigendommen. De camerabeelden (alleen beeld, geen geluid) worden niet actief gemonitord. Alleen in geval van een (vermoeden van een) incident, zoals diefstal of beschadiging van eigendommen, worden beelden door daartoe geautoriseerde medewerkers teruggekeken. Camerabeelden worden na vier weken verwijderd, tenzij een incident is vastgelegd en er juridische redenen zijn om de beelden langer te bewaren, bijvoorbeeld voor een politieonderzoek. In dat geval worden camerabeelden bewaard tot het incident is afgehandeld.

Bezoek kantoor – WiFi-netwerk

Tijdens een bezoek aan één van onze kantoren kun je gratis gebruik maken van WiFi. Zodra je bent ingelogd op ons WiFi-netwerk, worden er automatisch gegevens verzameld zoals het identificatienummer (MAC-adres) van jouw apparaat. Deze gegevens worden na een jaar verwijderd en worden door Info Support alleen gebruikt om eventueel misbruik te voorkomen. Mochten er illegale activiteiten plaatsvinden vanuit ons WiFi-netwerk, dan kunnen wij de toegang van het apparaat waarmee je gebruik maakt van ons WiFi-netwerk, voor de toekomst blokkeren.

* Deze verklaring is van toepassing op de volgende websites:

carriere.infosupport.com
www.itminor.nl/

Cookieverklaring

Info Support maakt op zijn websites gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden, die ons in staat stellen om bepaalde informatie op uw computer op te slaan.

Cookies op hoofdlijnen
Functionele cookies
Deze cookies zijn nodig voor een goede werking van onze websites. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan u snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat u onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.

Analytics cookies
Deze cookies gebruiken we alleen om te analyseren hoe onze websites wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina u op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Wij hebben onze Google Analytics cookies privacy-vriendelijk ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens waardoor ook voor het plaatsen van analytics cookies geen toestemming hoeft te worden gevraagd.

Advertising cookies
Info Support maakt geen gebruik van advertising cookies.

Social media cookies
Info Support maakt geen gebruik van social media cookies.
Op onze websites gebruiken we zelfgebouwde social media buttons, waardoor uw gegevens niet aan derden verstrekt worden.

Cookies uitschakelen in de browser
U kunt voorkomen dat er cookies op uw computer worden geplaatst door uw browserinstellingen aan te passen. Een uitleg over hoe u dit kunt doen voor Internet Explorer, Google Chrome en Firefox kunt u lezen op de website van de Consumentenbond.

Cookies in detail
Wij plaatsen de volgende functionele cookies:

– Typekit by Adobe
__utma Font cookie voor website (anoniem), voor de duur van de sessie

Wordt gebruikt om Adobe fonts te kunnen gebruiken op de website.

Vragen wij hier toestemming voor? Nee, dit is een functionele cookie.

Wordt de informatie doorgegeven? Ja, aan Adobe omdat wij moeten betalen voor gebruik van het font.

Analytische cookies

Wij hebben onze Google Analytics cookies privacy-vriendelijk ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens:

Met Google is een verwerkersovereenkomst afgesloten.
Gegevens worden anoniem verwerkt en zijn dus niet terug te voeren zijn op het individu.
‘Gegevens delen’ is uitgeschakeld.
Wij maken geen gebruik van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.
Wij plaatsen de volgende analytische cookies:

– Google Tag Manager
Zorgt voor de privacy-vriendelijke instelling van Google Analytics

– Google Analytics
__utma Meet websitebezoek (anoniem), 2 jaar na sessie/update
__utmb Meet websitebezoek (anoniem), 30 minuten na sessie/update
__utmc Meet websitebezoek (anoniem), tot sluiten browser
__utmz Meet websitebezoek (anoniem), 6 maanden na sessie/update
_ga Meet websitebezoek (anoniem), 2 jaar na sessie/update
PREF Om voorkeuren te bewaren, zoals gekozen taal, sessie duur
SID’ of ‘HSID’ Beschermt gebruikers data tegen ongeauthorizeerde toegang.

Wordt gebruikt voor het analyseren van website statistieken, zoals het aantal unieke bezoekers, sessies en campagne-data. Dit script kent uw apparaat een willekeurig gegenereerd identificatienummer (ID) toe. Het ID wordt verzonden met iedere hit en verzonden aan Google. Dit ID wordt op de servers van Google gebruikt om de statistieken te berekenen.

Vragen wij hier toestemming voor? Nee dat hoeft niet, want we hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wordt de informatie doorgegeven? Ja, het ID wordt doorgegeven aan Google maar niet door Google gebruikt voor eigen doeleinden. Het ID koppelen zij dus niet aan andere gegevens die zij van jou hebben.