Uitdaging én ontwikkeling

Info Support stimuleert continue ontwikkeling én uitdaging. We ondersteunen je in je ambitie om te groeien. Om je maximale potentie te bereiken op een manier die bij jou past. Door goede begeleiding, coaching en opleiding. Tijdens elke fase van je loopbaan, op maat gemaakt. En door opdrachten voor je te vinden die aansluiten bij je ontwikkeling. Opdrachten die jou telkens een stap verder brengen.

Vanuit ons Technologiebeleid zorgen we ervoor dat jij je in een vroeg stadium kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. Je krijgt de gelegenheid om conferenties te bezoeken en te experimenteren met de kennis die je opdoet. Samen met collega’s. En als de capabilities zijn opgebouwd, pas je deze kennis toe in uitdagende projecten.

Info Support Kennis Avond

Elke woensdag organiseert Info Support een ISKA (Info Support Kennis Avond). Nieuwe technologieën, lessons learned en best practices staan hierin centraal. Voor Info Supporters door Info Supporters.

Externe sprekers

Info Supporters verdiepen zich niet alleen in het eigen vakgebied. Ook vakmannen en -vrouwen uit andere disciplines inspireren. Daarom nodigen wij met enige regelmaat externe sprekers uit. Om te vertellen over hun ervaringen.

Conferenties

Info Support wil haar medewerkers vroegtijdig kennis op laten doen van nieuwe releases en methodieken. Daarom zijn onze professionals aanwezig op ’s werelds belangrijkste conferenties. Niet alleen als bezoeker, maar ook als spreker.