Aan het woord: Tom

‘”Daar werken mensen met verstand van zaken”, dacht ik toen ik in het tweede jaar van mijn studie kennismaakte met Info Support. Nu ik hier werk, merk ik dat elke dag.

Ik studeerde ook af bij Info Support en kon na een pittige selectieprocedure al snel aan de slag bij de NS. Ik wilde hier ook graag werken omdat je met de projecten die Info Support doet de core business van een bedrijf raakt: je werkt aan processen waar medewerkers en klanten direct profijt van hebben.

Ik wilde hier ook graag werken omdat je met de projecten die Info Support doet de core business van een bedrijf raakt

Bij NS werk ik nu bijvoorbeeld aan het project Regie op Berichten. De complexiteit bij deze opdracht zit ‘m niet in het systeem voor het versturen van berichten door en naar NS-medewerkers, maar in het feit dat dit systeem geen downtime mag hebben.

Wij werken bijvoorbeeld nu aan het kunnen deployen zonder downtime. Dat is voor mij een nieuwe techniek. Ik leer hier nu veel over en mag die kennis vervolgens meteen toepassen in de praktijk. Ik vind het best bijzonder dat ik ondanks dat ik hier nog niet zo lang werk al zoveel verantwoordelijkheid krijg. Vanaf de eerste dag hier nemen mijn collega’s me serieus.

Tegelijkertijd is er ook ruimte om vragen te stellen. Het toffe is dat alle Info Supporters bereid zijn om al hun kennis te delen. Als ik op een van onze Slack-kanalen een vraag stel, krijg ik snel antwoord. Hier is echt een ons-cultuur. Iedereen helpt elkaar.