Aan het woord: Bas

“Ik volgde als student Informatica de .NET Minor van Info Support. De passie van de docenten spatte er vanaf! Ik was dus ook blij dat het me lukte een afstudeeropdracht bij R&R – één van de onderdelen van de Info Support International Group – te bemachtigen. En ook daar ervoer ik hoe gepassioneerd men hier is over software. Serious business!”

"Iedere dag brengt mij nieuwe uitdagingen en wil ik leren. Dat is typisch voor een Info Supporter; een ieder van ons is gedreven om vandaag beter te zijn dan gisteren".
Bas

“Nu werk ik al meer dan acht jaar bij Info Support. De eerste twee jaar als trainee in Info Support’s eigen IT Top Trainee-programma. Met dat traineeship is een stevige basis gelegd door de combinatie van technische en social skills trainingen. Nu ontwikkel ik niet alleen software, maar ben ik ook Scrummaster geworden. Eerst binnen mijn eigen team, nu ook binnen andere teams bij klanten van Info Support. Ik ben er trots op, dat ik het in die rol samen met collega-developers, voor elkaar krijg het Scrum proces te verbeteren. Niet door aan de zijlijn te staan, maar door als teamlid mee te werken om van binnenuit de werkwijze en samenwerking te veranderen. Daarbij staat onze gedeelde passie voor software centraal.

Iedere dag brengt mij nieuwe uitdagingen en wil ik leren. Dat is typisch voor een Info Supporter; een ieder van ons is gedreven om vandaag beter te zijn dan gisteren. We gaan állemaal voor dat hoge niveau van kwaliteit en hebben die ongekende passie voor software. Dat maakt dat we conceptueel snel met elkaar schakelen en daarom werk ik graag met andere Info Supporters samen.

Ik wil straks van toegevoegde waarde zijn als manager. Naast software heb ik een passie voor de mensenkant, voor het bouwen van teams en voor betere samenwerking. Ik geloof erin dat ik dat kan. Het is fijn om te weten dat Info Support mij hierin zal steunen en faciliteren.”