Een ambitieus afstudeerproject!

Met afstudeeropdrachten en master’s theses de basis neerzetten van een Sustainable Public Integrated Transport Solution. Dat is de uitdaging! Om reizigers de ideale reiservaring te bieden, het OV veel toegankelijker te maken en een stuk duurzamer.

We zien steeds meer Mobility as a Service (MaaS) initiatieven waarin het plannen, boeken en betalen van allerlei vervoersmiddelen wordt gecombineerd. Hiermee zorgen we voor deur-tot-deur-adviezen die niet alleen reizigers ontzorgen, maar ook essentieel zijn voor het behalen van CO2-doelen, het verminderen van files en het beheersen van de drukte in het OV. Bovendien helpen slimme oplossingen ook de betaalbaarheid van het OV te verbeteren.

Maar het gaat niet alleen om reizigers. De vervoerders hebben ook baat bij duurzame oplossingen. Hoe vaak en wanneer je bijvoorbeeld een elektrische bus moet opladen hangt erg af van het aantal reizigers dat opstapt. En ook de kosten van stroom tellen mee. Met goede inschattingen kunnen vervoerders dit optimaal organiseren. Met SPITS werk je mee aan de ideale MaaS-oplossing!

De eerste stappen zijn gezet en uit de oplossingen en nieuwe inzichten zijn weer nieuwe uitdagingen ontstaan. Uitdagingen die weer nieuwe losstaande volwaardige (onderzoeks)opdrachten vormen. Zodat jij met je eigen opdracht jouw studie kan afronden, maar tegelijkertijd, samen met andere IT-studenten, aan de basis staat van een veel groter geheel: SPITS!

Wat vragen we van jou als je mee wilt bouwen aan SPITS?

 • Je bent laatstejaars hbo of wo IT-student;
 • Je wilt het maximale uit je studie en afstudeeropdracht halen;
 • Je hebt een grote passie voor de technische kant van IT;
 • Je wilt op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing in een business context;
 • Je ziet voor jezelf een carrière waarin je mooie IT-oplossingen bouwt voor klanten;
 • Je houdt van een uitdaging;
 • And last but not least: je kan niet wachten om te kunnen starten!

Ben jij klaar om de ideale MaaS oplossing samen met andere afstudeerders te bouwen? Bekijk de SPITS-afstudeeropdrachten en -Master’s theses!

Solliciteren? Dit zijn de stappen.

 1. 1
 2. Kennismakingsgesprek

  Na je sollicitatie plannen we iets in en bespreken je (studie) loopbaan, interesses en ambities. We vertellen je over Info Support en jij kan al je vragen stellen.

 1. 2
 2. Assessment

  Gaan we verder? Dan doe je een assessment van je professionele kennis en persoonlijkheid (capaciteit, competenties en motieven).

 1. 3
 2. Selectie interview

  Vervolgens plannen we een selectie interview waarin we dieper ingaan op je professionele kennis en je persoonlijkheid.

 1. 4
 2. De ondertekening van een contract

  Verloopt alles positief dan ontvang je een contractaanbieding. Zijn we het eens? Dan starten we de pre-employment screening en nodigen we je uit voor de tekenmomenten.