De verwachting is dat de komende jaren zo'n 85% van het IT-budget voor Data & Artificial Intelligence wordt uitgetrokken. Data Platform Modernization, Realtime Data Analytics, Data Privacy, Data Science en Machine Learning. Samen met collega's stel je bedrijven en organisaties in staat om vanuit een data-driven strategie een betere toekomst te realiseren.

Data & Artificial Intelligence

De verwachting is dat de komende jaren zo’n 85% van het IT-budget voor Data & Artificial Intelligence wordt uitgetrokken. Data Platform Modernization, Realtime Data Analytics, Data Privacy, Data Science en Machine Learning. Samen met collega’s stel je bedrijven en organisaties in staat om vanuit een data-driven strategie een betere toekomst te realiseren.

Technologiebeleid

Innovatie op het gebied van Data & Artificial Intelligence wordt gecoördineerd vanuit ons ‘Technology Board’. Zij zijn verantwoordelijk voor een technologiebeleid dat ervoor zorgt dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. Denk aan thema’s als ‘Explainable AI’ of ‘DevOps for AI’.

Naast je in de thema’s te verdiepen, ga je er ook samen met collega’s mee experimenteren. Als de capabilities zijn opgebouwd pas je jouw specialistische kennis vervolgens toe in de projecten.

AI Today

Vier keer per jaar brengt Info Support AI Today uit. Een magazine dat volledig is samengesteld door onze experts op het gebied van Data & Artificial Intelligence.

Data Discovery Channel

Onze technologische thema's