Azure Machine Learning Service

maandag 6 april – 15.30 uur – Azure Machine Learning Service – Willem Meints

Waar gaat de sessie over?

Machine Learning staat voor veel bedrijven nog in de kinderschoenen. Het lijkt soms zelfs wel of data scientists een beetje in de jaren 90 zijn blijven hangen. Gelukkig hoeft dat niet, want er zijn prima oplossingen om professioneel te werken aan Machine Learning oplossingen.

Tijdens deze Lockdown Lecture leer je waarom MLOps een belangrijke ontwikkeling is en hoe je MLOps kan inrichten voor je project met behulp van Azure Machine Learning Service. Geen slides; we gaan live coden!

Wie is Willem Meints?

Willem is een software architect, engineer en een van onze 5 MVP’s. Hij is continu op zoek naar nieuwe kennis en heeft een passie voor alles wat te maken heeft met artificial intelligence en deep learning. Willem is de auteur van het boek “Deep learning with Microsoft Cognitive Toolkit quick start guide”. Met zijn achtergrond in elektronica en software engineering heeft hij een eigen kijk op hoe bedrijven Machine Learning kunnen gebruiken. Hierbij heeft hij een scherp oog voor DevOps en continuous delivery, twee aspecten die vaak over het hoofd worden gezien.

Bekijk alle Lockdown Lectures.

Join in!