Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober organiseert Info Support voor de 10de keer Hacktoberfest! Twee dagen werken we samen aan de verbetering van open source-projecten van over de hele wereld. Ben je IT-student? Dan kan je meedoen. Schrijf je nu in voor 13 en 14 oktober! Compleet verzorgd, inclusief hotelovernachting.

Hacktoberfest?

Oktober is dé maand van open source-projecten. Het is de maand waarin DigitalOcean Hacktoberfest organiseert, een evenement waarin ontwikkelaars van alle niveaus gevraagd wordt tijd te doneren om open source-projecten over de hele wereld te ondersteunen en draaiende te houden.

Hacktoberfest @ Info Support

Op 13 en 14 oktober organiseert Info Support haar versie van Hacktoberfest in Nederland en Belgie. We starten vrijdag om 09.00 uur en zaterdag ronden we rond 16.00 uur af. Aan open source-projecten van over de hele wereld kunnen we bijdragen, maar ook aan ons eigen open source-project Stryker en aan Apache Maven. Samen met ervaren developers kan ook jij, als IT-student, deelnemen en een bijdrage leveren aan de open source-community. Het event is twee dagen en volledig verzorgd, inclusief hotelovernachting.

Meld je je na 7 oktober aan dan kunnen we de hotelovernachting helaas niet garanderen. Uiteraard gaan we dat dan nog wel proberen.

Nieuw in de wereld van open source?

Heb je nog niet eerder meegewerkt aan een open source-project? Geen probleem! We helpen je graag op weg.

Sign up for Hacktoberfest 2023!