Zeker! En wij bouwen het! Samen met IT-studenten

Jullie zetten je met hart en ziel in voor je non-profitorganisatie. Iedere dag weer. Maar soms kun je wel wat extra hulp gebruiken, vooral als het gaat om IT-oplossingen. Daar willen wij graag, samen met verschillende IT-studenten, een handje bij helpen.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Ons initiatief biedt non-profitorganisaties in Nederland en België de kans op een mooie IT-oplossing. En het biedt IT- studenten een unieke kans om hun vaardigheden, kennis en kunde, met ondersteuning van de IT-professionals van Info Support, in de echte wereld toe te passen.

Wat bieden wij aan?

 • Een op maat gemaakte IT-oplossing: Of je nu een applicatie nodig hebt, een database wilt opzetten of een andere IT-uitdaging hebt, wij kunnen het oplossen. Bekijk verderop de oplossingen die we in de afgelopen jaren hebben gebouwd.
 • De samenwerking met enthousiaste IT-studenten: De studenten zijn gemotiveerd om hun kennis en vaardigheden te gebruiken voor jullie organisatie en worden ondersteund door onze IT-specialisten.
 • Kosteloos: We bieden deze mogelijkheid volledig gratis aan voor non-profitorganisaties.

Over Info Support

Info Support is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), cloud architectuur, Managed Services en IT-trainingen. Met een agile mentaliteit en software craftsmanship helpen ruim 500 professionals klanten vooruit in veel verschillende sectoren. Daarnaast gelooft Info Support in de kracht van de community en draagt het actief bij aan diverse open source initiatieven.

Jaarlijks bieden wij IT-studenten de mogelijkheid in de zomervakantie een maand betaald bij Info Support te komen werken. Hiervoor geldt een sollicitatieprocedure. In deze maand werken deze studenten, begeleid en ondersteund door onze IT-specialisten, aan de verschillende IT-oplossingen voor non-profitorganisaties.

Hoe werkt het?

 • Aanmelden – Ga naar het formulier en vertel ons over de organisatie en de IT-behoefte.
 • Kennismaken – Wij nemen contact op om verder te sparren over jullie verzoek.
 • Samenwerken – Gaan we samenwerken? Dan werken jullie in juli of augustus nauw samen met de studenten om tot jullie ideale IT-oplossing te komen.

Eerdere non-profit projecten

De volgende projecten zijn in de afgelopen jaren afgerond:

 • 2023 – Stadsakkers van Stichting Missie0318
  Voor Missie0318 hebben we een fondswervingsplatform gebouwd dat kan worden ingezet om inzamelingsacties te initiëren. Denk aan een crowdfundingpagina of een plek waar je concrete donaties kan geven, zoals het doneren van een fruitboom of bijdragen aan een nieuwe tractor.
 • 2023 – PUNT. vzw
  Voor PUNT.vzw is een applicatie gebouwd waarin de cliënten op een eenvoudige wijze gekoppeld kunnen worden aan de therapeut die de beste hulp kan bieden inclusief een ‘kaartsysteem’ (iets vergelijkbaars als Google maps).
 • 2022 – Casa Magnolia
  Voor Casa Magnolia hebben we een applicatie gebouwd die het voor de vrijwilligere chauffeurs veel makkelijker maakt om aan te geven dat de Snoezelbus is gereserveerd voor een zwaar ziek kind.
 • 2021 – Responsible Young Drivers
  In 2021 hebben we een platform gebouwd voor Responsible Young Drivers met een gamified quiz.
 • 2020 – Vlaamse Scholierenkoepel (VSK)
  Voor de Vlaamse Scholierenkoepel hebben we een interactieve map gebouwd.
 • 2019 – VZW Prinses Harte
  Voor VZW Prinsens Harte hebben we een app ontwikkeld waarop kinderen met kanker en hun ouders hun verhaal kunnen delen.

Organisatie aanmelden?