Microsoft MVP renewals

Op 6 juli zijn Edwin van Wijk, Sander Molenkamp, Michaël Hompus, Willem Meints en Peter Toonen opnieuw benoemd tot de vijf Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s).

We zijn bij Info Support erg trots dat we zoveel specialistische kennis in huis hebben met deze experts.

“Ik voel me vereerd en trots om erkend te worden als Microsoft MVP. Ik geniet er enorm van om mijn kennis te delen met de gemeenschap en ben daarom erg enthousiast dat ik binnenkort ook bij Techorama en NDC Porto mag spreken.” Sander Molenkamp – MVP Microsoft Azure.

Microsoft kent de MVP Award toe aan communityleiders met aantoonbare ervaring in het succesvol toepassen van Microsoft-technologieën. Zij delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise met zowel de community als met Microsoft.

" Het is een hele eer dat je erkenning krijgt voor iets dat je uit passie doet voor de community. Zeker als dat al 8 jaar op een rij gebeurt! "
Peter Toonen - MVP Developer Technologies

“Het delen van kennis en ervaring binnen de IT community vind ik erg belangrijk en doe ik met veel plezier en passie. Een MVP award van Microsoft als erkenning van de impact die dat maakt in die community is dan een mooie kers op de taart waar ik erg trots op ben.” Edwin van Wijk – MVP Developer Technologies.