SSL/TLS for Mortals

woensdag 1 april – 15.30 uur – SSL/TLS for Mortals – Maarten Mulders

Waar gaat de sessie over?

Het op de juiste manier gebruiken van SSL/TLS is vaak een uitdaging voor developers. We hebben het liefst dat die ene collega “iets met die certificaten doet”, want hij of zij weet toch het beste hoe dat werkt. Maar wat als er iets mis gaat met de beveiligingscertificaten? En die ene collega blijkt op vakantie?

In deze sessie kijken we eens goed naar het beveiligd transporteren van data. We kijken eerst wat SSL en TLS precies inhoudt en duiken daarna in public/private keys en ondertekening. En wat heeft die ongelukkige notaris er allemaal mee te maken? Natuurlijk zijn er tal van praktische tips & tricks, evenals demo’s. Die laten we je graag zien.

Wie is Maarten Mulders?

Als gepassioneerde architect, senior developer, Oracle Groundbreaker Ambassador en trainer bij Info Support doet Maarten niets liever dan “building the right thing” en “building the thing right”. Hij gaat voor lean en elegante oplossingen en deelt zijn nieuwe ideeën en kennis graag met anderen. Naast werk besteedt Maarten z’n tijd aan klussen, lekker eten, fotografie en muziek.

Bekijk alle Lockdown Lectures.

Join in!