Afstuderen Bachelor

Ook als IT-afstudeerder maak je impact. Bij Info Support werk je aan een relevante afstudeeropdracht die bij jou past. Je doet dit samen met mensen die je vooruit helpen. Je krijgt alle ruimte om te leren en nieuwe kennis op te doen. We zien je graag bij Info Support!

Neem contact op met

Afstuderen is meer dan code kloppen

Volg je een hbo-opleiding Informatica en wil jij afstuderen in de richting van Software Engineering, Mobile Development, Data & Algorithms of Applicatie Infrastructuur? Bij Info Support is er altijd een impactvolle opdracht die bij je past. De opdrachten zijn bedacht en uitgewerkt door onze IT-professionals en zijn dus ontstaan vanuit een probleem of vraag uit de praktijk. En omdat de opdrachtgever ook je begeleider wordt, kun je rekenen op de expertise en betrokkenheid die jou helpen je afstuderen tot een succes te maken. Samen zijn jullie de motor achter vooruitgang.

Heb jij zelf een afstudeeropdracht in gedachten? Ook dat kan! We horen graag wat je in gedachten hebt en kijken samen met onze experts en je hogeschool hoe we die verder kunnen uitwerken.

Info Support gelooft in jong talent

… en staat dan ook bekend als dé omgeving om af te studeren. Ieder jaar weer hebben een divers gezelschap afstudeerders op verschillende locaties. Zo kun je kiezen uit afstuderen op het hoofdkantoor in Veenendaal, maar behoren Den Bosch, Amsterdam en Mechelen ook tot de mogelijkheden. Je krijgt tijdens je afstudeerperiode volop begeleiding van vakspecialisten en krijgt alle ruimte om vragen te stellen en te leren. Hierdoor is afstuderen niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig!

Spreekt het volgende jou aan?

  • Een uitdagende en echt relevante afstudeeropdracht die bij jou past;
  • Een afwisselend afstudeerprogramma met onder meer trainingen in ons Kenniscentrum, kennisavonden en interessante activiteiten?
  • Professionele begeleiding en sparren met andere afstudeerders en collega’s;
  • Werken in een prettige en innovatieve omgeving met ruimte om je talenten te ontplooien;
  • een flexibele samenwerking met je school;
  • Een vergoeding van € 1000 per maand of € 500 en een lease auto met tankpas;
  • Twee vakantiedagen per maand;
  • 98% van afstudeerders haalt diploma.

Kennismaken kan nooit kwaad, toch?

Neem contact op en we nodigen je uit voor een gesprek. Je kunt ook direct een van onze adviseurs Werving & Selectie bellen of mailen. Hoe vlot de procedure verloopt? Dat bepaal je zelf. Kennismakingsgesprek – E-assessment – selectiegesprek ­– contractondertekening. Je bepaalt zelf de snelheid.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source