Het evenement voor docenten!

Op donderdag 9 februari organiseert Info Support voor (IT-)docenten van IT-opleidingen in Nederland een TeacherTrack. Tijdens de TeacherTrack nemen Joop Snijder, Head of Research Center AI bij Info Support en CTO van Aigency en Maarten Mulders IT-Architect bij Info Support en Java Champion je mee in de wereld van Artificial Intelligence en Open Source.

We starten om 16.00 uur, om 18.00 uur verzorgen wij een diner en om 20.30 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

De planning

  • 16.00 uur Welkom!
  • 16.30 uur Sessie 1: AI is waardeloos zonder uitleg – Over het belang van Explainable en Interpretable AI – Joop Snijder
  • 18.00 uur Diner
  • 19.00 uur Sessie 2: Five ways open source will slow you down – Maarten Mulders
  • 20.30 uur Hapje en (alcoholvrij) drankje

Locatie: Hoofdkantoor Info Support, Kruisboog 42, Veenendaal.

AI is waardeloos zonder uitleg. Over het belang van Explainable en Interpretable AI - Joop Snijder

Veel van de huidige Artificial Intelligence-systemen zijn ‘black-boxes’, waarbij onduidelijk is hoe de AI redeneert en aan zijn antwoord komt. Nieuwe wetgeving en bewustwording van organisatie en de maatschappij zorgen ervoor dat dit minder geaccepteerd wordt. In deze sessie legt Joop Snijder, Head of Research Center AI bij Info Support en CTO van Aigency de mogelijkheden uit van Explainable AI en zien we hoe we van ‘black-boxes’ ook transparante AI kunnen maken.

Five ways open source will slow you down - Maarten Mulders

Software verandert de wereld en zelfs andere planeten. Een steeds groter deel van software is ‘open source’. Iets ‘open source doen’ is zeker geen garantie voor succes. Tijdens deze sessie legt Java Champion Maarten Mulders van Info Support uit, hoe je open source software beter juist niet kunt gebruiken in projecten en organisaties. Ontdek waarom het lezen van documentatie niet altijd de beste keuze is, of hoe een tijdelijke oplossing uiteindelijk tegen je kan werken. We onderzoeken 5 manieren waarop het mis kan gaan en kijken wat je in plaats daarvan had moeten doen.

Meld je hier aan!