Vroegtijdig kennis opdoen van de nieuwste producten en releases. Dat biedt Info Support Microsoft georiënteerde IT'ers. Samen met collega's kun je ermee gaan experimenteren. En vervolgens binnen uitdagende projecten gaan toepassen. Zo blijf je continu het verschil maken voor onze klanten en de wereld om ons heen.

Technologiebeleid

Innovatie op het gebied van .NET-technologie wordt gecoördineerd vanuit ons ‘Technology Board’. Zij zijn verantwoordelijk voor een technologiebeleid dat ervoor zorgt dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. De .NET-community die daaronder valt geeft je de ruimte om nieuwe kennis op te doen en te experimenteren met innovatieve technologieën. Dat varieert van het organiseren van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties (Microsoft Build, QCon, DEVintersection).

De .NET-community helpt je ook als je in je werk tegen een probleem aanloopt. Of als het jouw ambitie is om te spreken op Techorama, een hackathon te organiseren of MVP te worden. Vanuit het Technologiebeleid word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen. Je wordt gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities.

Microsoft MVP Awards

Microsoft kent jaarlijks MVP (Microsoft Most Valuable Professional) Awards toe aan professionals die aantoonbaar leider zijn binnen de Microsoft-community. Dit jaar zijn vijf Info Supporters tot MVP benoemd.

dotnetFlix

We zien het als onze missie om ons vakmanschap te delen. Zo werken we mee aan een betere IT-wereld. DotnetFlix is een van onze initiatieven. In korte video’s wordt verteld over het schrijven van code in bijvoorbeeld C# en ook over .NET Core, Microsoft Azure, Open Source, Cross Platform Development, …

Onze technologische thema's