IT-Graduation on the highest level

Je staat op het punt je universitaire studie af te ronden met een thesis. Een mooie kans om het verschil te maken met een interessant en relevant onderzoek dat de toekomst mede vormgeeft. Binnen het Info Support Research Center bieden we je daar alle tools voor.

Neem contact op met

Binnen Info Support Research wordt wetenschappelijk onderzoek continu gestimuleerd en gefaciliteerd. Zo blijf je voorop lopen binnen thema’s die onze toekomst mede gaan bepalen. Denk aan Artificial Intelligence, Internet of Things, Software Architecture en Software Methodologies. Met jouw onderzoek lever je een belangrijke bijdrage aan onze positie binnen een van deze domeinen en breng je het kennisniveau van onze professionals naar een hoger niveau.

Vorming van je WO-onderzoek

Info Support denkt graag met jou en je scriptiebegeleider mee om tot een opdracht te komen die bij jou past en waarbij een win-win de insteek is. De opdracht kan op de volgende twee manieren tot stand komen:

1. Je kiest een uitgeschreven opdracht binnen onze Research Ambitions

De onderzoeksvraagstukken die we binnen Info Support kennen, komen voort uit het Info Support Research Center. Het zijn vraagstukken die leven bij onze klanten en onze IT-specialisten. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat het onderzoek dat jij gaat uitvoeren relevant is en dat jij hiermee een bijdrage kunt leveren aan het bedrijfsleven.

2. Je bepaalt zelf het onderwerp van je afstudeeropdracht en legt deze ter beoordeling voor aan je scriptiebegeleider van de universiteit en aan Info Support.

Wij juichen creativiteit en eigen initiatief toe en staan open voor goede en interessante onderwerpen waarmee Info Support en haar klanten verder gebracht kunnen worden. Je ideeën mogen dus zo innovatief zijn als jij wil. Afstudeerthema’s waar je aan kunt denken en waarin je volop begeleiding kunt verwachten zijn Artificial Intelligence, Internet of Things, Software Architecture en Software Methodologies.

Begeleiding

Tijdens je afstudeerperiode krijg je intensieve ondersteuning en kundige begeleiding van zowel een algemeen begeleider als procesbegeleider. Zij helpen je om tot een relevant onderzoek te komen en staan tijdens de uitvoering van je onderzoek voor je klaar. Daarnaast word je vanuit het Info Support Research Center en daarbuiten omringd door professionals die graag vanuit hun expertise en ervaring met je meedenken of inhoudelijke vragen beantwoorden. Zij laten zich ook graag door jou inspireren en kunnen jouw theorieën en conclusies direct in de praktijk toetsen.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source