Commute Safety Score: Focus & Win

Afleidingen in het verkeer. Een actueel probleem dat de veiligheid van iedereen in gevaar brengt. Een meet- en scoringssysteem en een competitie voor aandachtig rijden kan helpen. Door jouw auto en die van collega’s uit te rusten met 360 graden camera’s, streaming beeld detectie en focus detectie ga je je oplossing testen.

Benodigde interesse(s)

 • Data/AI
 • Mobile
 • 360 graden camera's
 • IoT
 • Webscale
 • Beeld en focus detectie

Wat krijg je

 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding, € 500 + leaseauto of € 600 + woonruimte
 • Professionele begeleiding
 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

 • 40% Analyseren, ontwerpen, realiseren

Aandacht voor het verkeer om je heen is cruciaal voor een veiliger verkeer. Vele veilig verkeerscampagnes ten spijt zijn er nog steeds veel automobilisten die tijdens het rijden niet of beperkt aandacht hebben voor het verkeer om hen heen. Afleiding ontstaat om veel verschillende redenen. Verkeer om je heen, radio, telefoon, of je gedachten die even afdwalen. Er zijn wel systemen die je naar langere reistijd informeren om pauze in te lassen of die je waarschuwen als je een voorligger nadert of juist over de lijnen gaat. Vaak zijn deze systemen reactief en ze trainen je niet.

Hoe maken we een systeem dat de aandacht die je hebt voor het verkeer om je heen meet, je actief informeert als je even niet oplet en waarmee je een competitie kan spelen met je collega’s om jezelf te trainen in het vasthouden van aandacht voor het verkeer.

De opdracht

Onderzoek de laatste stand van zaken rondom verkeersveiligheidssystemen die meten of je aandacht hebt voor het verkeer om je heen. Ontwikkel een (technisch) concept waarin met een laag budget auto’s kunnen worden uitgerust om je aandacht voor het verkeer in kaart te brengen. En werk dit uit in een meet- en scoringssysteem dat wordt ingezet om in competitie met je collega’s punten te sparen voor aandachtig rijden. Implementeer je conceptuele model in een technische proof of concept en test deze in de praktijk.

Tijdens deze opdracht verwachten we dat je onderzoek doet en in aanraking komt met: met 360 graden camera’s, streaming beeld detectie, focus detectie, real-time gegevensverwerking, integratie met apps (iOS/Android) en cloud computing.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Geaccepteerde bestandstypen: docx, doc, txt, pdf.

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Bespreek (studie) loopbaan, interesses en ambities en introductie Info Support.

2

Beoordelingen

Beoordeling van professionele kennis en persoonlijkheid (capaciteit, competenties en motieven).

3

Selectie interview

Professionele kennis en persoonlijkheid verdiepen.

4

De ondertekening van een contract

Contractaanbieding en uitnodiging voor tekenmomenten.

Andere afstudeeropdrachten

afstudeeropdracht

Test framework voor een modern Azure data platform

Een zo volledig mogelijk testframework uitwerken voor een modern Azure data platform. Dat is je opdracht. Om te kunnen controleren of unit tests, integratietests en data quality tests echt werken.

afstudeeropdracht

Applied Augmented Analytics

Datagebruikers helpen met het verkrijgen van inzicht in data. Daarvoor wordt Augmented Analytics ingezet. Maar hoe ver zijn de ontwikkelingen? Bouw na onderzoek een website verrijkt met Augmented Anal…

afstudeeropdracht

Snellere TypeScript-projecten in Stryker

@stryker-mutator/typescript-checker sneller maken. Dat is waar deze opdracht om draait. Zodat de afweging tussen kwaliteit en performance niet meer nodig is.

afstudeeropdracht

Stryker Mutator voor Continuous Integration

De beste methode om mutation testing in Continuous Integration scenario’s te versnellen met behoud van kwaliteit. Dat is de uitdaging van deze opdracht. En je oplossing moet onafhankelijk van een spec…