ChaOps, the DevOps Experience – Gratis workshop

Je bent onderdeel van een DevOps team en bent verantwoordelijk voor het wijzigen en beheren van een cloud-applicatie. Maar dan…

Neem contact op met

Na een geslaagde eerste editie van ChaOps, the DevOps Experience met Avans Hogeschool in Den Bosch, organiseert Info Support in 2018 en 2019 verschillende gratis DevOps workshops voor IT-studenten.

Wat houdt de workshop in?

Je werkt in een team en we zadelen jou en je team op met veranderingen en verstoringen die wij in het dagelijkse werk zelf ook vaak tegenkomen. Het team dat hier het beste mee om weet te gaan wint.
Een leuke actieve workshop waarin wij de praktijk simuleren en jij je skills kan testen en uitbreiden. Na de workshop weet je hoe het is om in een DevOps team te werken, hoe je gebruik maakt van Azure en zie je het belang van een goede releasepipeline.

Datum: 23 november – locatie: Info Support trainingslocatie Utrecht – Tijd: 09.00 tot 16.00 uur – Inclusief lunch

ChaOps, de DevOps Experience kunnen we ook organiseren op jouw hogeschool of bijvoorbeeld met jouw projectgroep. Het minimaal aantal deelnemers is zes. Wil je hier meer informatie over of wil je met ons een datum afstemmen? Neem dan contact met ons op.

De workshop is gratis voor IT-studenten

Je gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van je aanmelding, het inschatten van je niveau en om je op de hoogte te houden bij bijvoorbeeld een eventuele locatiewijziging.

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine