Gratis technische trainingen voor IT-studenten

Jaarlijks organiseert Info Support een aantal technische trainingen waar IT-studenten aan deel kunt nemen. Hieronder vind je de onderwerpen die voor de aankomende periode staan ingepland. Bij elke IT-training zijn 12 plaatsen beschikbaar. De trainingen vinden plaats van 09.00 uur tot 16.00 uur op de trainingslocatie van Info Support in Utrecht, nabij Utrecht CS. Lesmateriaal en lunch zijn inclusief.

Update i.v.m. het corona-virus: De training van 4 juni gaat online plaatsvinden. Na je aanmelding laten we je op tijd weten hoe je aan de IT-training deel kunt nemen. Enne, ook bij de online versie is de lunch inbegrepen.

Donderdag 4 juni - Solution Architecture

Tijdens deze IT-training leer je hoe je een moderne solution architectuur voor een systeem opzet. Microservices, domain driven design, event-driven architecture, CQRS, event-sourcing, onion architecture en design for failure worden uitgelegd en je leert waarom en wanneer je ze inzet. Vervolgens kijken we hoe deze concepten zijn toegepast in een .NET Core demo applicatie (codevoorbeelden in C#). Daarna ga je de concepten zelf toepassen in een aantal praktijkopdrachten waarbij je de demo applicatie uitbreidt met nieuwe functionaliteit.

Vrijdag 6 november - Artificial Intelligence with Python

In deze IT-training doe je ervaring op met de meestgebruikte Python data science libraries in Jupyter Notebooks en doorloop je meerdere data science workflows. Je verzamelt, analyseert en bereidt de data voor en traint vervolgens je eigen AI-model. Daarnaast leer je de belangrijkste algoritmes kennen en leer je wanneer je ze in kunt zetten. Na deze IT-training heb je de kennis en tools om je eigen AI-project te starten.

Meld je aan