Gratis technische trainingen voor IT-studenten

Jaarlijks organiseert Info Support een aantal technische trainingen waar IT-studenten aan deel kunt nemen. Hieronder vind je de onderwerpen die voor de aankomende periode staan ingepland. Bij elke IT-training zijn 12 plaatsen beschikbaar. De trainingen vinden plaats van 09.00 uur tot 16.00 uur op de trainingslocatie van Info Support in Utrecht, nabij Utrecht CS. Lesmateriaal en lunch zijn inclusief.

Update i.v.m. het corona-virus: Vooralsnog gaan de trainingen op onze locatie in Utrecht door. Mocht het RIVM dit tegen de datum van de IT-training afraden, dan maken we er een online training van. We houden je hier na je aanmelding van op de hoogte. Enne, ook bij de online versie is de lunch inbegrepen.

Vrijdag 24 april - Artificial Intelligence with Python

In deze IT-training doe je ervaring op met de meestgebruikte Python data science libraries in Jupyter Notebooks en doorloop je meerdere data science workflows. Je verzamelt, analyseert en bereidt de data voor en traint vervolgens je eigen AI-model. Daarnaast leer je de belangrijkste algoritmes kennen en leer je wanneer je ze in kunt zetten. Na deze IT-training heb je de kennis en tools om je eigen AI-project te starten.

Vrijdag 8 mei - Solution Architecture

Tijdens deze IT-training leer je hoe je een moderne solution architectuur voor een systeem opzet. Microservices, domain driven design, event-driven architecture, CQRS, event-sourcing, onion architecture en design for failure worden uitgelegd en je leert waarom en wanneer je ze inzet. Vervolgens kijken we hoe deze concepten zijn toegepast in een .NET Core demo applicatie (codevoorbeelden in C#). Daarna ga je de concepten zelf toepassen in een aantal praktijkopdrachten waarbij je de demo applicatie uitbreidt met nieuwe functionaliteit.

Meld je aan