Event Driven Architecture Quickstart

Event Driven Architectures worden steeds vaker toegepast binnen projecten. Het opzetten van een oplossing conform deze architectuur kost echter veel tijd, onder andere doordat er zorgvuldige afwegingen moeten worden gemaakt aan het begin van een project. Ga jij onze professionals hierbij helpen door in kaart te brengen welke keuzes er moeten worden gemaakt en creëer je zo een handig hulpmiddel voor een snelle start van elk project?

Neem contact op met

Meer informatie

Info Support zet steeds vaker Event Driven Architectures in bij opdrachtgevers. Het opzetten van een oplossing conform deze architectuur kost echter veel tijd, omdat er zorgvuldige afwegingen moeten worden gemaakt aan het begin van een project. Daarnaast heeft niet altijd iedereen kennis in huis over hoe deze architectuur precies in elkaar zit, waardoor een project soms wat langzaam van start gaat.

Door in kaart te brengen welke keuzemogelijkheden er zijn en de meest gangbare keuzes onder te brengen in een standaardoplossing, ontstaat een handig hulpmiddel voor een snelle start van elk project. Hiermee ga jij aan de slag tijdens jouw afstudeeropdracht!

Onderzoek

Tijdens jouw opdracht onderzoek je welke technische keuzes gemaakt kunnen worden bij het opzetten van een gedistribueerd systeem volgens een Event Driven Architecture. Je onderzoekt welke keuzes het meest waarschijnlijk of meest risicovrij zijn om te nemen, in de context van onze projecten. Je formuleert en realiseert een Proof of Concept, waarin jouw referentieoplossing leidt tot een snelle start.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Java
  • .NET
  • Webscale-IT
  • Infrastructure
  • Continuous Delivery
  • Event Driven Architectures

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source