Paaspop

Je staat op het punt van afstuderen en bent op zoek naar een bijzondere afstudeeropdracht. Een opdracht die anders is dan anders; uitdagend en relevant, maar ook waar je plezier uit haalt en later met trots op kunt terugkijken. Dan is een van onze festivalopdrachten, die wij in samenwerking met Paaspop hebben geformuleerd, echt iets voor jou! Ga jij het verschil maken voor een crowd van 80.000 bezoekers?

Neem contact op met

Festivals, ga jij er wel eens naar toe? Wij wel! De afgelopen twee jaar hebben we samen met Paaspop een IT Hackathon georganiseerd. Informaticastudenten en Young IT’ers hebben tijdens het festival samen met onze professionals slimme IT-oplossingen bedacht en daadwerkelijk uitgevoerd.

Naast de nodige media-aandacht (Radio 1, Brabands DagbladNerds om Tafel), heeft de hackathon met name veel opgeleverd voor Info Support en Paaspop. Er is sprake van een vruchtbare samenwerking, die erom vraagt verder uitgebouwd te worden. Daarom dit jaar geen hackathon van 24 uur, maar een heel afstudeertraject! Het festival zelf vormt daarbinnen een van de hoogtepunten en is hét moment om te testen, informatie op te halen of je gewoon te laten inspireren. Durf jij de uitdaging aan?

Afstuderen bij Info Support

Kiezen voor een Paaspop-opdracht is kiezen voor een relevant onderzoek voor een echte opdrachtgever. Het afstuderen zelf doe je bij Info Support, samen met een divers gezelschap andere afstudeerders. Je kunt kiezen om dit op het hoofdkantoor te doen in Veenendaal, of op een van onze vestigingen in Den Bosch, Amsterdam of Mechelen. Je krijgt gedurende je afstudeerperiode volop begeleiding van onze vakspecialisten en krijgt alle ruimte om vragen te stellen en te leren. Hierdoor is afstuderen niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig!

Spreekt het volgende jou aan?

  • Een uitdagende en echt relevante afstudeeropdracht voor een echte opdrachtgever;
  • IT en festivals combineren in je afstudeeropdracht;
  • Een afwisselend afstudeerprogramma met onder meer trainingen in ons Kenniscentrum, kennisavonden en interessante activiteiten;
  • Professionele begeleiding en sparren met andere afstudeerders en collega’s;
  • Werken in een prettige en innovatieve omgeving met ruimte om je talenten te ontplooien;
  • Een flexibele samenwerking met je school;
  • Een vergoeding van € 1000 per maand of € 500 en een lease auto met tankpas;
  • Twee vakantiedagen per maand;
  • 98% van afstudeerders haalt diploma.
  • Tijdens Paaspop gratis (backstage) toegang, toegang tot het hele festival, inclusief eten en (non alcoholisch) drinken

Kennismaken kan nooit kwaad, toch?

Heb je interesse of wil je eerst meer weten? Neem contact op en we nodigen je uit voor een gesprek. Je kunt ook direct een van onze adviseurs Werving & Selectie bellen of mailen.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Start je carrière

Start je carrière