Managed Services

Je hebt al behoorlijk wat ervaring in het IT-vak en je hebt de drive om je verder te ontwikkelen. Je wilt nieuwe, specialistische kennis opdoen en opnieuw uitgedaagd worden. Managed Services biedt jou als IT-professional alle mogelijkheden om persoonlijk en vaktechnisch een volgende stap te zetten!

Neem contact op met

Samen met je nieuwe collega’s zorg je ervoor dat de applicaties van onze klanten blijvend klaar zijn voor vandaag én morgen. Dat zijn informatiesystemen waar bijna iedere burger in Nederland direct of indirect mee te maken heeft. Denk aan voorspoedig kunnen reizen met het OV of het inzicht krijgen in optimale gezondheidszorg. Systemen waar hoge eisen aan worden gesteld ten aanzien van veiligheid, schaalbaarheid en performance. Kortom, systemen en applicaties die er toe doen.

Werken op verschillende niveaus

Als IT professional word je optimaal gestimuleerd en gefaciliteerd bij het zetten van een volgende stap in je carrière. Je brengt jouw kennis en ervaring mee, maar leert naast je werk ook alles over de nieuwste technologieën en methodieken. Dat je uitdagend, complex en kennisintensief werk doet staat vast, maar de richting die je opgaat is aan jou. Daarbij kun je denken aan verschillende niveaus:

  1. Applicatieniveau – Ontwikkel verbeteringen en optimalisaties in bestaande applicaties
  2. Technisch applicatieniveau – Werkzaamheden ten behoeve van middleware componenten
  3. Infrastructuurniveau – Werkzaamheden op Infrastructureel en Operating System

Je coördineert complexe trajecten en hebt veel klantcontact. Samen met je collega’s realiseer je kwalitatief hoogstaande software en zorg je ervoor dat op basis van de services en diensten van Managed Services de continuïteit en beschikbaarheid van deze applicaties gewaarborgd wordt. Voor nu en in de toekomst!

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source