Trainers

Info Support gelooft dat IT-professionals niet alleen up to date moeten blijven. Ze moeten voorop willen lopen. Dit betekent op de hoogte willen zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepasbaarheid ervan. Het Kenniscentrum van Info support is daarvoor het fundament en jij als trainer helpt daarbinnen onze eigen medewerkers en IT-professionals van andere organisaties vooruit.

Neem contact op met

Het delen en vernieuwen van kennis speelt een elementaire rol binnen de strategie van Info Support. Dat krijgt niet alleen gestalte in het bezoeken van conferenties en het organiseren van kennisavonden en -seminars, maar voornamelijk in ons eigen Kenniscentrum. Als trainer vervul jij daar een belangrijke rol in. Je verzorgt de opleidingen voor zowel eigen medewerkers als IT-professionals van andere organisaties. Daarnaast geef je trainingen en gastcolleges op hogescholen. Je zet kennisprofielen op, voert opleidingsgesprekken, houdt je bezig met het selecteren van nieuwe professionals en het technisch begeleiden van afstudeerders en startende collega’s.

Wat maakt het vak van trainer zo mooi?

  • De ruimte en tijd om je in de nieuwste technologie te verdiepen en hiermee te experimenteren;
  • De afwisseling in je werk en het brede takenpakket;
  • Het kunnen ontwikkelen van je presentatievaardigheden en het leiding geven aan een groep mensen;
  • Met verschillende groepen aan de slag gaan en je didactische vaardigheden daarbij inzetten;
  • Een grote groep IT professionals helpen om nog beter te worden in hun vak.

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs op het Kenniscentrum. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source