Wij feliciteren Hanno Embregts met zijn benoeming tot Java Champion!

Hanno is software architect, lead developer, trainer, community lead en technology advocate. Hij is zeer actief betrokken binnen de Java-community. Hij deelt zijn expertise graag in blogs en op nationale en internationale conferenties. We zijn ontzettend trots op hem!

Het Java Champions Program

Het Java Champions Program bestaat uit een groep vakkundige Java-experts en community leiders. Java Champions hebben verschillende expertises binnen de Java community. Zo zijn zij leiders, influencers en hebben zij op verschillende manieren bijgedragen aan de groei en het succes van de Java community. Java Champions zijn vaak op verschillende manieren actief binnen de Java community door te spreken op conferenties, bij te dragen aan content en het begeleiden van andere Java developers.

Java Champions worden voorgedragen door leden van de Java-community. Een comité van bestaande Java Champions besluit vervolgens op basis van verschillende vereisten of je de titel krijgt. Deze vereisten zijn onder andere een hoog niveau van invloed in de community, een sterke staat van dienst op het gebied van innovatie, het schrijven van artikelen over Java en/of het spreken op conferenties in het Java-veld.