Een ambitieus plan!

Dat was er.

Met afstudeeropdrachten de basis neerzetten van een Sustainable Energy Management System waarmee we de distributie en load-balancing van groene energie regelen. Een hele nuttige uitdaging!

De hoeveelheid opgewekte groene energie van bijvoorbeeld zonnepanelen en windmolens verandert continu. Als het mogelijk is deze energie goed te distribueren moet je op elk moment van de dag in de vraag kunnen voorzien. In het ultieme plan willen we dat het systeem regelt dat je op elk moment (maand, week, dag, uur) onafhankelijk kan functioneren van het landelijke stroomnet.

De eerste stap is gezet. 7 studenten hebben delen van het project opgeleverd. Maar we gaan door. Telkens komen er nieuwe opdrachten bij. Dus wil je met enthousiasme werken aan dit mooie duurzaamheidsproject? Check direct of er nog opdrachten zijn.

Het SEMS-landschap

Het hele basisproject was opgeknipt in acht afstudeeropdrachten en dat zijn er inmiddels nog meer worden. Als oplossingen ontstaan, onstaan ook nieuwe ideeen die weer nieuwe opdrachten kunnen vormen. Zo wordt het systeem steeds meer geperfectioneerd.

Wat vragen we van jou als je mee wilt bouwen aan SEMS?

 • Je bent laatstejaars hbo informaticastudent;
 • Je wilt het maximale uit je studie en afstudeeropdracht halen;
 • Je hebt een grote passie voor de technische kant van IT;
 • Je wilt op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing in een business context;
 • Je ziet voor jezelf een carrière waarin je mooie IT-oplossingen bouwt voor klanten;
 • Je houdt van een uitdaging;
 • And last but not least: je groene energie vingers jeuken om te kunnen starten!

Solliciteren? Dit zijn de stappen.

 1. 1
 2. Kennismakingsgesprek

  Na je sollicitatie plannen we iets in en bespreken je (studie) loopbaan, interesses en ambities. We vertellen je over Info Support en jij kan al je vragen stellen.

 1. 2
 2. Assessment

  Gaan we verder? Dan doe je een assessment van je professionele kennis en persoonlijkheid (capaciteit, competenties en motieven).

 1. 3
 2. Selectie interview

  Vervolgens plannen we een selectie interview waarin we dieper ingaan op je professionele kennis en je persoonlijkheid.

 1. 4
 2. De ondertekening van een contract

  Verloopt alles positief dan ontvang je een contractaanbieding. Zijn we het eens? Dan starten we de pre-employment screening en nodigen we je uit voor de tekenmomenten.