IT-Trainingen

Jaarlijks organiseert Info Support een aantal technische trainingen waar IT-studenten aan deel kunt nemen. Hieronder vind je de onderwerpen die voor de aankomende periode staan ingepland. Bij elke IT-Training zijn 12 plaatsen beschikbaar. De trainingen vinden plaats van 09.00 uur tot 16.00 uur op de trainingslocatie van Info Support in Utrecht, nabij Utrecht CS. Lesmateriaal en lunch zijn inclusief.

Neem contact op met

Vrijdag 8 november

Mastering video games with Artificial Intelligence

Houd je van games en wil je een diepe duik maken in de complexe en interessante wereld van AI? In deze IT-Training gaan wij met Deep Reinforcement Learning een computer leren hoe hij Atari-games kan spelen met de OpenAI Gym. Tal van algoritmen en technieken komen aan bod, waaronder Double Q-learning, Deep Learning en Convolutional Neural Networks. Natuurlijk zullen ook de basics niet ontbreken. Wil je deelnemen? Schrijf je hieronder in.

Vrijdag 13 december

Docker and DevOps, beyond the hype

Wellicht dat je al eens over Docker of DevOps gehoord hebt. Het zijn twee buzzwords waar je niet meer aan ontkomt in de moderne softwareontwikkeling.In deze training laat ik je zien waarom de wereld hier zo gek van is. Van de filosofie die erachter zit en het praktisch nut ervan tot de daadwerkelijke implementatie. Het doel van deze training is dat je er direct zelf iets aan hebt in je volgende project! Wil je deelnemen? Schrijf je hieronder in.

Inschrijving IT-Training

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source