Draag bij tijdens een zomerjob!

Afgelopen jaar hebben we een applicatie gebouwd voor Casa Magnolia. Deze applicatie maakt het veel makkelijker om bij de vrijwillige chauffeurs aan te geven dat de Snoezelbus is gereserveerd voor een zwaar ziek kind. Een geweldig doel. Maar ook de voorgaande jaren hebben we verschillende organisaties geholpen. In 2021 hebben we een platform gebouwd voor Responsible Young Drivers. In 2020 is voor de Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) een interactieve map gebouwd. In 2019 is een app voor VZW Prinses Harte ontwikkeld waarop kinderen met kanker en hun ouders hun verhaal kunnen delen.

Ook in 2023 bieden we een goed doel de mogelijkheid gebruik te maken van onze kennis en kunde. En daar kan jij aan bijdragen!

PUNT. vzw

Dit jaar gaan we aan de slag voor PUNT. vzw.

PUNT. vzw is een organisatie die zich inzet voor ondersteuning van mensen die in aanraking komen met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Binnen de organisatie gelden enkele waarden en normen die elke medewerker dient mee te nemen in zijn/haar/hun takenpakket. PUNT. vzw draagt deze waarden en normen uit richting haar cliënten, naar de buitenwereld toe, alsook naar elkaar. De ondersteuning staat open voor iedereen en vertrekt altijd vanuit de basisprincipes openheid, laagdrempeligheid, veiligheid, gelijkwaardigheid, krachtgericht, deskundigheid en discretie.

PUNT. vzw werkt samen met veel therapeuten en heeft behoefte aan een applicatie waarin de cliënten op een eenvoudige wijze gekoppeld kunnen worden aan de therapeut die de beste hulp kan bieden. In deze applicatie moet daarnaast onder andere met een ‘kaartsysteem’ (iets vergelijkbaars als Google maps) makkelijk inzichtelijk worden welke therapeuten in de buurt van de client te vinden zijn.

Deze applicatie gaan we deze zomer voor PUNT. vzw bouwen.

Ben je IT-student?

Dan kan je meedoen! Het kost jou een maand van je zomervakantie, maar je krijgt er veel voor terug.

Wat bieden we jou?

  • Een interessante en uitdagende vakantiejob in de IT aan de Generaal de Wittelaan 17 in Mechelen.
  • De mogelijkheid om tijdens de zomervakantie extra kennis en ervaring op te doen in de benodigde technologieën.
  • De mogelijkheid om met de Azure Cloud te werken.
  • Je wordt sterk begeleid door onze consultants en krijgt alle tools ter beschikking om je project tot een goed einde te brengen.
  • Uiteraard krijg je een mooie verloning voor je werk (per maand bruto bij full-time: 18 jaar €2106, 19 jaar 2240 euro, 20 jaar 2320 euro).
  • Je maakt ook nog eens kans op een stage of job nadien.

Wat vragen we van jou?

  • Jouw enthousiasme om mee te werken aan een serieuze opdracht voor een goed doel
  • Je bent 2de/3de jaar student Toegepaste Informatica (bij voorkeur full stack/applicatieontwikkeling).
  • Je hebt een echte passie voor IT en dan met name development.
  • Je hebt al een eerste ervaring in .NET/Java en Angular/React/… of je wil dit heel graag bijleren.

Ga jij de uitdaging aan voor PUNT .VZW? Solliciteer dan direct!