Managed Services

Je wilt leren, bezig zijn met nieuwe technologieën en belangrijk werk doen. Waar kun je als Young Professional dan beter zitten dan bij de afdeling Managed Services? Je werkt samen met een groot aantal IT-disciplines en leert daardoor alle facetten van het vak kennen. Je zorgt voor het up en running houden van grote IT-systemen. Én je werkt met nieuwe technologieën en methodieken als ALM, DevOps en Cloud Computing. Een optimaal klimaat dus om je aan het begin van je carrière door te ontwikkelen!

Neem contact op met

Samen met je nieuwe collega’s zorg je ervoor dat de applicaties van onze klanten blijvend klaar zijn voor overmorgen. Dat zijn informatiesystemen waar bijna iedere burger in Nederland direct of indirect mee te maken heeft. Denk aan voorspoedig kunnen reizen met het OV of het inzicht krijgen in optimale gezondheidszorg. Systemen waar hoge eisen aan worden gesteld ten aanzien van veiligheid, schaalbaarheid en performance. Kortom, systemen en applicaties die er toe doen.

Als startende IT-professional…

… krijg je binnen Managed Services alle ruimte om te ontdekken waar jouw kracht ligt. Dat je uitdagend, complex en kennisintensief werk doet staat vast, maar de richting die je opgaat is aan jou. Daarbij kun je denken aan verschillende niveaus:

  1. Applicatieniveau – Ontwikkel verbeteringen en optimalisaties in bestaande applicaties
  2. Technisch applicatieniveau – Werkzaamheden ten behoeve van Middleware componenten
  3. Infrastructuurniveau – Werkzaamheden op Infrastructureel en Operating System

Om je hier goed op voor te bereiden volg je, naast het IT Top Traineeship, ook een programma binnen Managed Services om de juiste kennis en vaardigheden op te doen. Zo groei je niet alleen in het juiste tempo in je functie, maar ook in een van de DevOps teams van Info Support. Daarbinnen werk je op het hoofdkantoor of bij de klant met hoogopgeleide vakgenoten, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen. Samen realiseer je kwalitatief hoogstaande software en zorg je ervoor dat op basis van de services en diensten van Managed Services de continuïteit en beschikbaarheid van deze applicaties gewaarborgd wordt voor nu en in de toekomst!

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source