Managed Services

Gebruikers willen goed werkende en betrouwbare software. Als afdeling Managed Services zien we het als onze taak hiervoor te zorgen en de continuïteit van dienstverlening bij onze klanten te waarborgen. Als team van ervaren professionals zijn we verantwoordelijk voor het up en running houden van grote omvangrijke Informatiesystemen voor klanten zoals bijvoorbeeld de NS, ING en Translink (ovchipkaart.nl).

Neem contact op met

Het zijn informatiesystemen waar bijna iedere burger in Nederland direct of indirect wel eens mee te maken heeft. Systemen waar hoge eisen aan worden gesteld ten aanzien van veiligheid, schaalbaarheid en performance.

Door op Agile wijze te werken in DevOps teams kunnen dit soort zaken direct worden opgepakt en afgehandeld. De nauwe samenwerking tussen development en operations stelt ons in staat om snel, en innovatief te werken en daarmee aan de klantbehoefte te voldoen. Dit maakt het beheren, onderhouden en verder ontwikkelen van dergelijke systemen niet alleen uitdagend, complex en kennisintensief, maar vooral betekenisvol.

Beheren op hoog niveau en met hoofdletter B!

Als professional binnen ons team voer je Beheer uit op een van de volgende niveaus:

  1. Applicatie niveau – Ontwikkel verbeteringen en optimalisaties in bestaande applicaties
  2. Technisch applicatie niveau – Werkzaamheden ten behoeve van Middleware componenten
  3. Infrastructuur niveau – Werkzaamheden op Infrastructureel en Operating System

Je werkt in een team van hoogopgeleide vakgenoten waar je altijd terecht kunt met je vragen. Samen streef je naar het voorkomen van productieverstoringen of het zo snel mogelijk oplossen ervan. Je begeeft je in een professionele omgeving waar niet alleen met de nieuwste technieken en technologieën wordt gewerkt, maar ook met een ISO 20000-1 en ISO 9001 gecertificeerd service managementsysteem.

Kortom, ga jij calamiteiten niet uit de weg en vind je het heerlijk om complexe problemen aan te pakken en op te lossen, daag ons dan uit om jou beter te leren kennen.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Innovation Projects

Innovation Projects

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond