Uitdagende projecten

Een werkverband bij Info Support betekent aan de slag binnen een van de uitdagende projecten waar Info Support aan werkt. Die projecten kunnen variëren van de ontwikkeling van software op maat, voor grote administratieve bedrijfsapplicaties, maar ook integratie- en business intelligence projecten behoren tot ons werkgebied.

Neem contact op met

Wat wij bouwen, kunnen we ook beheren, dus ook het applicatiebeheer voor diverse grote opdrachtgevers hoort erbij. Daarnaast is kennisoverdracht voor ons bedrijf erg belangrijk. Info Supporters leiden in de rol van docent niet alleen collega’s maar ook vakgenoten van buiten onze eigen organisatie op in ons Kenniscentrum. Kortom: er zijn vele rollen te bedenken in al die projecten waar jij in kunt (door)groeien.

Bij onze projecten wordt zowel Java en Oracle als Microsofttechnologie gebruikt. Info Supporters met kennis van een bepaalde technologie delen hun kennis binnen speciale communities binnen het bedrijf, de zogenoemde Competence Centers. Daarnaast zijn onze mensen ingedeeld in verschillende marketgerichte businessunits – Overheid, Zorg, Finance, Industrie en Agriculture, Food & Retail – waardoor er naast investering in technologische kennis ook aandacht is voor het opbouwen van kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers opereren. Daardoor kunnen er slimme, branche-specifieke oplossingen worden ontwikkeld en kunnen onze mensen zich verder specialiseren.

Een aantal voorbeelden uit de vele uitdagende projecten waar je als Info Supporter kunt worden ingezet zijn:

  • Een planningssysteem van mensen en materieel voor de NS. Denk aan knooppuntplanning; waar is welke trein, hoeveel treinen worden op welk traject ingezet, het rangeren van het aantal treinstellen enzovoort. Al die gegevens komen uit verschillende systemen, maar komen samen in 1 planningssysteem.
  • Een kennismangagementsysteem voor ABN AMRO, met behulp van moderne technieken, zoals continuous delivery.
  • Corporatie Service Bus voor een aantal grote woningcorporaties, waarmee de grote hoeveelheid losse systemen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Daarnaast zijn Info Support projecten uitdagend, omdat met nieuwe, innovatieve technologieën wordt gewerkt. Dat komt doordat we vaak al betrokken zijn bij de ontwikkeling ervan. Kortom: zoek je een echt uitdagende baan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond