Uitdagende Projecten

Welke bijdrage wil jij leveren als IT-professional met enkele jaren ervaring aan de wereld om ons heen? Bij Info Support helpen we onze klanten vanuit marktgerichte units als agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg om voorop te lopen in hun branche. Wij werken aan oplossingen die er echt toe doen! Niet als detacheerder, maar als consultants met een duidelijke toegevoegde waarde

Neem contact op met

Toegevoegde waarde, impact maken

Dat is wat wij doen. Voorbeelden zijn:

  • een applicatie die laadpalen en batterijen realtime kan aansturen. Zo kunnen elektrische auto’s efficiënt gebruikmaken van (duurzame) energiecapaciteit.
  • een systeem – inclusief app- voor gebruikers en busbestuurders om het reizen met de buurtbus slimmer en flexibeler te maken.
  • een oplossing voor de nieuwste treinen, waarmee de machinist er beter voor kan zorgen dat de trein op tijd rijdt. Op een veilige en energiezuinige manier.
  • software voor het centraal en autonoom aansturen van openbare straatverlichting. Waarmee je ook kortsluitingen op afstand kunt oplossen.
  • de feature om zonder bezoek aan een loket of enig papier een bankrekening te openen.
  • een app waarmee supermarktmedewerkers 24/7 inzicht hebben in hun rooster en verlof.

Info Support werkt voor top-500 bedrijven

Zoals NS, ABN AMRO, Belastingdienst, Univé, ING en Menzis. Je kunt je voorstellen: bij onze klanten zijn uitdagingen genoeg! Onze projecten variëren van het ontwikkelen van maatwerk software, integratie- en data solutions en applicatiebeheer tot het effectief inzetten van innovatiethema’s als Artificial Intelligence, Blockchain & Internet of Things.

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source