IT-Minor Building complex cloud-based systems with .NET

Kort-cyclisch waardevolle software in productie brengen. Continu nieuwe features kunnen toevoegen aan een groot bedrijfskritisch cloud-based system. Systemen zo groot als bijvoorbeeld die van Netflix, Spotify, Coolblue. Dat leer je tijdens de IT-minor van Info Support.

Tijdens de IT-Minor Building complex cloud-based systems with .NET til je jouw IT-vakmanschap naar een volgend niveau. Je leert de moderne tools en technieken in de praktijk te brengen en kan na afloop meedraaien in een modern professioneel software team waarin serieus grote cloud-based systemen worden gebouwd. Je bent dan onder andere vaardig in:

  • Continuous Delivery
  • Micro services & Event-driven architecture
  • Story mapping
  • Specification by example
  • Test-Driven Development
  • Event storming & Domain-driven Design
  • Docker & Kubernetes
  • .NET core
  • Azure DevOps

Tijdens de IT-minor .NET heb je de mogelijkheid om (in eigen tijd) een Azure certificaat te behalen.

Start van de minor: September 2024

Weekplanning

Deze minor is op dinsdag, thuis te volgen. Drie dagen per week kom je naar onze trainingslocatie in het centrum van Utrecht. Wil je ook op dinsdag op onze trainingslocatie aan de slag? Dat kan altijd. Daarnaast heb je een thuiswerkdag op vrijdag. Ben je helemaal bij, dan kan je de vrijdag uiteraard naar eigen keus invullen.

“Je ziet aan alles dat het niet de eerste keer is dat Info Support dit doet.”

Ik heb gekozen voor de IT-Minor .NET, omdat ik graag meer wilde leren van een bedrijf dat echt werk maakt van goede software schrijven voor hun klanten. En dat ik daardoor beter leer wat software in het bedrijfsleven in moet houden en waar de prioriteiten liggen tijdens het bouwen van software.

Vragen?

Met vragen over de IT-Minor Building complex cloud-based systems with .NET kun je terecht bij

Martijn Jansen (martijn.jansen@hu.nl)

Jeroen Uittenbosch 06-45378524 (jeroen@infosupport.com).

Programma

Blok 1 – 10 EC – In blok 1 leer je al om een (in potentie) grote applicatie van voorkant tot achterkant te bouwen. Je krijgt diepgaande kennis van C#, .NET core, en Test-driven development en krijgt basiskennis van de andere onderdelen die je nodig hebt.

Blok 2 – 10 EC – In blok 2 gaan we die basiskennis verdiepen en hebben we ook veel aandacht voor de architectuur en teamwork. Aan het eind van dit blok heb je alle kennis om grote complexe cloud-based systemen in een continuous delivery proces te realiseren. Denk hierbij aan onder andere Gherkin/Specflow, Docker, Kubernetes, MoQ en RabbitMQ, Microservices, en Event-driven Architectures.

Blok 3 – 10 EC – In blok 3 zetten we de puntje op de i en verhogen we je vaardigheid in continuous delivery. We hebben ook aandacht voor geavanceerde onderwerpen zoals Domain-driven design. Daarnaast word je front end kennis aangevuld om zo een professionele Single Page Application te bouwen. Aan het eind van dit blok ben je in staat om met een serieus development team een Continuous Delivery proces op te zetten en daarmee een groot complex software systeem te ontwikkelen.

Elk blok wordt afgesloten met een theoretische toets en een interessante praktijkcase.

Gesproken taal: Nederlands
Spoken language: Dutch

Een intakegesprek met Info Support maakt onderdeel uit van de definitieve inschrijving.

“Het is zeker geen ‘feest-minor’, maar het is het allemaal waard!”

Op advies van een oud-studiegenoot, die de minor eerder heeft gevolgd, heb ik gekozen voor de IT-Minor .NET. Hij vertelde mij dat het complex en uitdagend is, maar dat hij het alleen maar kon aanraden. Inmiddels ben ik het helemaal eens met deze stelling. Het is zeker geen ‘feest-minor’, maar het is het allemaal waard.

“Al meer dan 13 jaar geef ik deze minor. Vanuit de visie van Info Support passen we de inhoud jaarlijks aan en nemen de laatste trends vanuit de praktijk mee in het programma!”

Marco, docent IT-Minor .NET

Meld je aan!