Info Support brengt een Ode aan de IT’er

Na de inmiddels haast legendarische Max de Hacker-campagne is Info Support terug met ‘Info Support: De Bedrijfsmusical’. In deze ludieke video brengen we een ware ode aan de IT’er. En hoewel de vorm komisch van aard is, zit er een serieuze boodschap achter. Ben jij benieuwd? Lees snel verder!

Neem contact op met

Trots op al die vakmannen en -vrouwen!

Software ontwikkelen is meer dan simpelweg eentjes en nulletjes programmeren. De wereld van IT is dynamisch en ontwikkelt zich snel. Heel snel. Wat vorig jaar cutting edge was, is volgend jaar achterhaald. Alleen door continu te vernieuwen kun je in deze wereld van “Moore Moore Moore” overleven. De echte Software Craftsman weet dat. Die blijft leren, kennis delen en kansen zien. Elke dag weer maakt hij daarmee impact op de wereld om ons heen en werkt zo aan de toekomst van onze samenleving. Wij zijn trots op al die vakmannen en –vrouwen die de toekomst van onze samenleving met die eentjes en nulletjes vormgeven! En daarom hebben wij ze met deze video in de spotlights gezet. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk.

Een rubberen eendje?

Een van de gags in de video is de Rubber Duck. Dit eendje staat inmiddels symbool voor onze Ode aan de IT’er. Het helpt je als je even vastloopt in je gedachten bij het programmeren. Probeer Rubber Duck Debugging zelf maar eens; leg je probleem stap voor stap uit aan het eendje en waarschijnlijk komt het antwoord vanzelf. Laat je verrassen door de eenvoud van de uitkomst. Wil jij een eendje thuis ontvangen? Stuur een mail naar ode@infosupport.com.

Ben jij die echte Software Craftsman?

Of je nu op het punt staat van afstuderen, aan het begin staat van je carrière als developer of een volgende stap wilt zetten als IT-architect: Wij geloven dat ook voor jou software ontwikkelen meer is dan eentjes en nulletjes programmeren. Dus heb jij de drive samen met je collega’s continu te vernieuwen en zo klanten en de wereld significant vooruit te helpen? Dan komen we graag met jou in contact!

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT Minor

IT Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond