Data & AI

Data voor je laten werken en daarmee klanten en de wereld om je heen vooruit helpen. Dat is wat je als startende dataspecialist bij Info Support doet. Door Business Intelligence, Data & Artificial Intelligence slim in te zetten ben je de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche.

Neem contact op met

Develop Always binnen het Technology Area Data & AI

Bij Info Support werken ruim 35 gedreven en ambitieuze dataspecialisten, verdeeld over marktgerichte units als agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Binnen deze sectoren maken onze Data Engineers, Architecten en Data Scientists in mixed teams het verschil voor onze klanten. Daarbij kun je denken aan interessante cases als:

  • Fraude detectie in de financiële sector of bij de overheid
  • Het besparen van miljoenen in de zorg door verspilling tegen te gaan (zonder in te leveren op kwaliteit van leven en zorg)
  • Het voorspellen van hoeveel producten er verkocht gaan worden in de retail en op basis daarvan voorspellen hoeveel personeel nodig is om de verkoop van die producten in goede banen te leiden.

Innovatie en kennisdeling op het gebied van data vindt plaats in ons Technology Area Data & AI. Vanuit het Technology Area Data & AI laten jij en je collega’s je continu inspireren in de zoektocht naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om data optimaal te benutten, hiermee te experimenteren en deze vervolgens bij onze klanten succesvol toe te passen. Zo is een Hackathon bij Paaspop georganiseerd, waarbij Internet of Things, Big Data en Machine Learning zijn ingezet om de user experience van de bezoeker te vergroten. Andere initiatieven zijn inspiratiesessies, kennisavonden, het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties (SQL Saturday, Techorama, SQL Pass, Gartner Data & Analytics) en Data Discovery Channel; hét platform dat informeert over ontwikkelingen in het vakgebied data science, data analyse, predictive analytics, data warehousing, Business Intelligence en meer.

 

 

Je hebt je al wat jaren als Data Professional bewezen in het IT-vak, maar hebt de drive om je verder te ontwikkelen. Uitgedaagd worden om persoonlijk en vaktechnisch het beste uit jezelf te halen.
Iedere dag leren van gedreven collega’s. Trainingen volgen. Ambities realiseren. Onder meer vanuit het Technology Area Data & AI word je geholpen bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We geven je met trots een tour, een kop koffie of stof tot nadenken.

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière