Java

Je hebt je al wat jaren als Java Professional bewezen in het IT-vak, maar hebt de drive om jezelf en het Java-vakgebied verder te ontwikkelen. Hoe? Door samen met collega’s vroegtijdig kennis op te doen van nieuwe releases, hiermee te experimenteren en deze vervolgens te vertalen naar bedrijfskritische software oplossingen. Én je wilt vooruit op een manier die aansluit bij jouw ambities.

Neem contact op met

Info Support Java Community

Als organisator van JVMCON kun je je voorstellen dat Info Support beschikt over een ambitieuze en gedreven Java community. Onze Java-professionals zijn early adopters waar het gaat om het toepassen van nieuwe technologie. Dit doen wij met als doel om innovatieve oplossingen te realiseren binnen uitdagende projecten. Onze klanten zijn geen onbekenden. De meeste Nederlanders komen dagelijks met hen in aanraking.

Zet een volgende stap te zetten in je carrière!

Ontwikkeling, innovatie en kennisdeling vinden plaats in ons Competence Center Java. Dit is dé plek om je verder te ontwikkelen en altijd up-to-date zijn. Hoe?

  • Het bezoeken van ‘s werelds grootste conferenties (JavaOne, QCon, Devoxx, J-Fall, Scaladays, GOTO);
  • Het organiseren van (of meedoen aan) hackathons of andere experimenten, zoals War of the Tanks;
  • Het volgen van een ISKA, een Info Support Kennis avond, waarop collega’s de nieuwste insights met je delen;
  • Het bijwonen van een WoMiWo, een Woensdag Middag Workshop, waarin je onder begeleiding hands-on aan de slag gaat met nieuwe technologieën;
  • Het bijdragen aan jouw vakgebied, via diverse Open Source initiatieven.

Als Professional kun jij daar een rol in spelen. Nieuwe kennis vergaren en daarmee weer écht het verschil kunnen maken. Wil je een hackathon organiseren, studenten en Young Professionals begeleiden of misschien wel onze volgende JaveOne Rockstar worden? Vanuit het Competence Center word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Wil jij je door ontwikkelen?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Start je carrière

Start je carrière