.NET

Ben jij een Microsoft georiënteerde Professional en wil je jezelf en je vakgebied verder ontwikkelen? Wij geven je graag de kans om samen met collega’s vroegtijdig kennis op te doen van de nieuwste producten en releases, hiermee te experimenteren en deze vervolgens succesvol toe te passen binnen projecten. Zo kun je samen met je collega’s continu het verschil maken voor onze klanten en in de wereld om ons heen. Uiteraard krijg je daarbij voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en een volgende stap te zetten in je carrière!

Neem contact op met

Marina Jansen Schoonhoven

nl contactpersoon

Info Support is al sinds 1992 partner van Microsoft. Anno 2017 hebben we goede banden met Microsoft Redmond, werken we nauw samen met de ontwikkelteams van Microsoft en hebben we maar liefst vijf Microsoft MVP’s in dienst. Hierdoor bouwen we al in de pre-releasefase kennis op van nieuwe producten en geven wij onze medewerkers de kans om hiermee te experimenteren.

Competence Center Microsoft

Al deze kennis wordt gebundeld in ons Competence Center Microsoft. Kiezen voor het Competence Center is kiezen voor altijd up-to-date zijn en samen met collega-developers experimenteren met cutting edge technologieën. Dat varieert van het organiseren van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties (Microsoft Build, QCon, DEVintersection). Als Professional kun jij daar een rol in spelen. Dus wil jij (net als veel van onze collega’s) spreken op een event als Microsoft Techdays? Wil je onze .NET georienteerde Young Professionals coachen of misschien wel onze volgende MVP worden? Vanuit het Competence Center word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

dotnetFlix

De kennis binnen het Competence Center Microsoft houden wij niet voor onszelf. We zien het als onze missie om ons vakmanschap te delen en zo mee te werken aan een betere IT-wereld. In dat kader is ook dotnetFlix ontstaan; een initiatief om .NET ontwikkelaars te informeren en inspireren over Microsoft technologie. In korte video’s wordt niet alleen verteld over het schrijven van code in bijvoorbeeld C#, maar worden ook onderwerpen besproken als .NET Core, Microsoft Azure, Open Source, Cross Platform Development, ALM, Visual Studio, Xamarin of TFS,.

Ben je benieuwd naar deze content? Bekijk hieronder een van de video’s of ga naar www.dotnetflix.com voor het hele overzicht.

 

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Wij zien het wel

Wij zien het wel

afbeelding Innovation Projects

Innovation Projects