Requirements & Analysis

Ieder softwareontwikkelingsproces begint met vragen vanuit de business die door de Requirements engineer worden weergegeven in praktisch bruikbare specificaties (onder andere: Use-Case Model, Analyse Model en User-Experience Model) op basis waarvan het systeem gebouwd en getest kan worden.

Neem contact op met

Daarmee is de Requirements engineer de ‘linking pin’ tussen de business en het ontwikkel- en testteam, die er gedurende het gehele project voor zorgt dat het uiteindelijk te implementeren systeem voldoet aan de wensen en eisen van de business.

Ons Competence Center Requirements & Analysis

Binnen Info Support bundelen de Requirements engineers hun kennis en kracht in het Competence Center Requirements & Analysis, waar ze elkaar op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. De borging hiervan vindt plaats in de requirements discipline van onze softwareontwikkelstraat Endeavour.

Volop uitdagingen

Veel van onze Requirements engineers geven ook training in ons Kenniscentrum of verzorgen lezingen op congressen en seminars van bijvoorbeeld Microsoft en IBM. Ben jij die mensenkenner met gevoel voor techniek (of die techneut met gevoel voor mensen) neem dan kennis van onze vacatures.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source