.NET

Ben jij een Microsoft georiënteerde Young Professional en wil je jezelf en je vakgebied verder ontwikkelen? Wij geven je graag de kans om samen met collega’s vroegtijdig kennis op te doen van de nieuwste producten en releases, hiermee te experimenteren en deze vervolgens succesvol toe te passen binnen projecten. Zo kun je samen met je collega’s continu het verschil maken voor onze klanten en in de wereld om ons heen. Uiteraard word je daarbij goed gefaciliteerd en begeleid op een manier die bij jouw past!

Neem contact op met

Info Support heeft goede banden met Microsoft Redmond, werken we nauw samen met de ontwikkelteams van Microsoft en hebben diverse Microsoft MVP’s in dienst. Hierdoor bouwen we al in de pre-releasefase kennis op van nieuwe producten en geven wij onze medewerkers de kans om hiermee te experimenteren.

Competence Center Microsoft

Al deze kennis wordt gebundeld in ons Competence Center Microsoft. Kiezen voor het Competence Center is kiezen voor altijd up-to-date zijn en samen met collega-developers experimenteren met cutting edge technologieën. Dat varieert van het organiseren van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties (Microsoft Build, QCon, DEVintersection).

Als Young Professional kun jij daar een rol in spelen. Dus loop je tijdens je werk tegen een probleem aan? Wil je (net als veel van onze collega’s) spreken op een event als Microsoft Techdays? Wil je een hackathon organiseren of misschien wel onze volgende MVP worden? Vanuit het Competence Center word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

 dotnetFlix

De kennis binnen het Competence Center Microsoft houden wij niet voor onszelf. We zien het als onze missie om ons vakmanschap te delen en zo mee te werken aan een betere IT-wereld. In dat kader is ook dotnetFlix ontstaan; een initiatief om .NET ontwikkelaars te informeren en inspireren over Microsoft technologie. In korte video’s wordt niet alleen verteld over het schrijven van code in bijvoorbeeld C#, maar worden ook onderwerpen besproken als .NET Core, Microsoft Azure, Open Source, Cross Platform Development, ALM, Visual Studio, Xamarin of TFS.

Ben je benieuwd naar deze content? Bekijk hieronder een van de video’s of ga naar www.dotnetflix.com voor het hele overzicht.

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source