Info Support Open Source

Als IT-professional bij Info Support werk je dagelijks met state-of-the-art technologieën aan impactvolle projecten voor onze klanten. Daarnaast krijg je desgewenst de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het IT-vakgebied. Vanuit ons Open Source Council kijken we hoe we jou daarin kunnen faciliteren. Wat wordt jouw pull request?

Neem contact op met

Info Support gelooft…

… in de kracht van samenwerking en Open Source bij het verbeteren van het IT-vakgebied en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige software. Wereldwijd beschikbare software, waar aan gewerkt wordt door gepassioneerde engineers, kan het verschil maken in de wereld om ons heen en onze toekomst mede vormgeven. Daarom geven wij onze professionals volop mogelijkheden om actief bij te dragen aan de Open Source Community. Daaruit zijn onder meer de volgende twee projecten ontstaan:

Augurk

Augurk is een work-in-progress living documentation systeem, gemaakt om de waarde van je Gherkin feature files te vergroten. Augurk biedt op een toegankelijke, gebruiksvriendelijke wijze overzicht van alle scenario’s die de features van jouw applicatie(s) beschrijven. Meer informatie over Augurk vind je op Github.

Stryker

Stryker brengt mutation testing naar de wereld van JavaScript. Dat doet het met de best practices van bestaande frameworks als PIT en Humburg, maar met de open mentaliteit van nodejs en het web. Daarom is Stryker niet een test runner of test framework. Waarom zou het ook? Er zijn al genoeg test runners en frameworks. In plaats daarvan stelt Stryker je in staat om in te zetten wat je graag wil en focust het erop om het beste mutation testing framework te zijn. Meer informatie over Stryker vind je op Github.

Meer weten over onze Open Source Community?

Stuur een mail of maak een afspraak en kom bij ons langs. We horen graag jouw verhaal en vertellen je over de kansen en mogelijkheden bij Info Support.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Start je carrière

Start je carrière