Kernwaarden

Vakmanschap, integriteit, soliditeit en passie typeren de werkwijze van Info Support. Vanuit deze kernwaarden handelen we richting onze klanten, maar ook als Info Support mag je van ons verwachten deze voor ons belangrijke waarden terug te zien in je werk. Mooie woorden, maar wat betekent dat nu eigenlijk in de praktijk?

Neem contact op met

Vakmanschap

Voortdurend kennis vergaren, delen en overdragen zijn bij ons vanzelfsprekend. Door continu te investeren in kennis en opleiding, brengen wij structureel het kennisniveau in ons bedrijf naar een hoger plan.

Integriteit

Respect hebben, afspraak is afspraak en ‘doe wat je zegt’. Bij Info Support gaan we op een open manier met elkaar om met respect voor ieders normen, waarden en individuele keuzes.

Soliditeit

Een sociaal en solide management vinden wij belangrijker dan omzetmaximalisatie. Wij gaan altijd voor kwalitatief hoogwaardige en structurele oplossingen passend bij de klant en nooit voor kortetermijnoplossingen. Geen loze woorden, want Info Support schrijft al meer dan 28 jaar zwarte cijfers.

Passie

Eigenlijk laat Info Support zich het best omschrijven door één woord: passie. Natuurlijk letten wij bij (toekomstige) medewerkers op competenties en vaardigheden, maar we verlangen vooral hart voor het vak. Met passie en plezier ons werk doen zorgt dat we altijd streven naar de beste oplossing voor de klant.

Kernwaarden uitgebeeld

Tijdens het Info Support nieuwjaarsfeest in januari 2013 hebben diverse medewerkers en hun partners, gewapend met spuitbussen verf, op creatieve wijze vorm gegeven aan deze kernwaarden. Met als resultaat vier grote doeken, die nu te bewonderen zijn in de hal van ons hoofdkantoor.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT Minor

IT Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond