Aan het woord: Martin

“Ik ben afgestudeerd in de crisis en kon daardoor niet bij mijn werkgever blijven. Bij Info Support kon ik wel aan de slag als developer. Wat ik vooral bijzonder vond was het vertrouwen dat ik meteen kreeg. En de ruimte die mij werd geboden om mij verder te ontwikkelen. Dat tekent de organisatie wel. We zijn een stabiele club en in goede en slechte economische tijden staat de ontwikkeling van de medewerker centraal.

Mijn eerste klus was bij een van onze ministeries. Ik kwam terecht in een ‘breder’ Info Support team waar nog meer starters in zaten. Dat heeft mij toen zeker geholpen om snel mijn plek te vinden. Het internationale karakter van die opdracht is mij ook bijgebleven, want we gingen testen met andere landen. Dat zorgt altijd voor een leuke dynamiek binnen het project.”

“Dat geeft ook veel energie. Want ik lever een directe bijdrage aan gave nieuwe projecten en aan de samenwerking met onze klanten.”
Martin, IT architect

“Het opleidingstraject in combinatie met de ervaring die je in de projecten opdoet is goed voor je ontwikkeling. Ik ben inmiddels software architect en Chapter Lead Software & Architecture. Dat vraagt weer andere skills van mij. De afgelopen jaren is de schaalbaarheid van de techniek steeds belangrijker in mijn projecten. Eerst bij Moba en later ook bij PlantLab, waarbij we een oplossing moesten ontwikkelen die aansloot bij de snelgroeiende organisaties. Naast de maatschappelijke impact van die klussen, waren dit ook mijn eerste projecten als architect. Super leerzaam als het gaat om projectbewaking en het verbinden van Info Support met de klant. Dat geeft ook veel energie. Want ik lever een directe bijdrage aan gave nieuwe projecten en aan de samenwerking met onze klanten.”

“Binnen Info Support lopen we graag voorop en kijken we verder dan de oplossingen van vandaag."
Martin, IT architect

“Binnen Info Support lopen we graag voorop en kijken we verder dan de oplossingen van vandaag. Zie je een kans, dan krijg je de mogelijkheid om die te pakken. Zo heb ik de training Domain Driven Design gedaan. Dat was toen nog relatief nieuw. Net als Kubernetes. Allebei technieken waarmee we goed voorbereid zijn op verandering. En die ik vandaag de dag in mijn werkzaamheden goed kan toepassen.

Stabiele oplossingen bieden aan de klant, maar ook blijven vernieuwen. Dat sluit perfect aan op mij als persoon. Waarbij zeker ook veel aandacht is voor de social skills die in ons werk erg belangrijk zijn. We hebben zelfs een Bokstraining gehad om te leren over gedrag. En het sociale stuk zie je ook terug bij de werkgever Info Support. Het familiaire karakter, werken met collega’s met een gedeelde passie voor techniek. Maar die ook van een feestje en ontspanning houden. Ik herinner mij nog de Paaspop Hackathon en zeker ook de Strong Viking Mud-run waar we met een hele groep aan meegedaan hebben. Info Support is meer dan werk alleen!”