Aan het woord: Tea

‘In 2016 ben ik voor mijn masterstudie naar Nederland verhuisd. Het oorspronkelijke doel was niet om hier te blijven na mijn master, maar hoe langer ik hier was, hoe leuker het werd. Bij mijn start bij Info Support had ik nog geen tot weinig Nederlandse taalkennis. Mijn masteropleiding op de WUR was ook in het Engels. Toen ik na mijn afstuderen een baan aangeboden kreeg, ben ik intensieve taalcursussen gaan volgen. Het werkt gewoon prettiger om als Business Analist de keus te hebben om gesprekken met klanten in het Nederlands te voeren.

“Het leuke aan deze afrondende fase binnen het project is dat alle kleine dingen nu bij elkaar komen en een geheel vormen.”
Tea, IT Consultant

Ik ben gestart als Business Analist bij Alfam. Dit is een dochterbedrijf van ABN AMRO. Daar heeft mijn team api’s gebouwd voor de integratie tussen ABN AMRO en Alfam. Momenteel werk ik als bedrijfsanalist bij Agrifirm. Hier werken we met meer dan 25 developers aan het IT- en digitale ecosysteem. In mijn rol zorg ik voor de afstemming tussen de klant en onze IT-afdeling. Hier komen mijn business, IT en wiskundige achtergrond samen; keuzes maken op basis van data en dat gebruiken om bedrijfsdoelen te rechtvaardigen.

Ik hou er van om mijn projectwerk bij de klant te combineren met mijn rol als business developer voor AI (Artificial Intelligence). Ik vind het interessant om te kijken naar de kansen voor Info Support op dit thema. Zoals de Info Support AI design week, waarin we in een week een AI idee met de klant valideren. Dit doen we met een gespecialiseerd team van data-engineers en data-wetenschappers, in samenwerking met de engineers en stakeholders van de klant. Aan het eind van de week wordt het advies gegeven of het onderwerp de moeite waard is om verder te investeren, of het moet worden gewijzigd of moet worden gestopt.

“Het zit echt in de cultuur van Info Support dat iedereen op de hoogte wil blijven van de nieuwste technieken. Ook al ben je expert Info Supporters blijven zich altijd ontwikkelen.”
Tea, IT Consultant

Ik vind het belangrijk dat Info Support de waarde van kennis ziet. Andere bedrijven bieden een maximaal opleidingsbudget dat je kunt gebruiken. Bij Info Support is het opleidingsbudget onbeperkt. Je kan zelf plannen indienen met de trainingen die je wilt gaan volgen. Voor mij is dit ideaal. Ik heb nog getwijfeld om een PHD te gaan doen, maar dat hoeft nu niet. Binnen Info Support krijg ik de mogelijkheid om de nieuwste trends te ontdekken en onderzoek hiernaar te doen. Het zit echt in de cultuur van Info Support dat iedereen op de hoogte wil blijven van de nieuwste technieken. Ook al ben je expert, Info Supporters blijven zich altijd ontwikkelen.