Oorsprong

De geschiedenis van Info Support begint halverwege de jaren ’80 (1986). De tijd dat de eerste grote pc’s op de bureaus kwamen en bij de particulier thuis. Een boerenzoon uit de Achterhoek was in dienst van een softwarehuis en voorzag een fundamentele verandering in de automatisering met nieuwe systemen. Deze zou gebruikers veel zelfstandigheid geven. Maar de introductie van de pc, die deze ontwikkeling mogelijk maakte, liet de collega’s bij het softwarehuis waar hij werkte aanvankelijk volkomen koud. Hij kocht daarom zelf maar een exemplaar en richtte vervolgens zijn eigen bedrijf op: Info Support!

Neem contact op met

Groei

Na een bescheiden start volgde een voorspoedige groei. Het bedrijf aan huis knapte al snel uit haar jasje. Info Support verhuisde naar Doorn en vervolgens naar Veenendaal. In 1990 werd daar het Kenniscentrum opgericht en nam het aantal medewerkers gestaag toe. De tweede vestiging in België werd in 1999 een feit. Sinds 2005 is het hoofdkantoor van Info Support gevestigd aan de Kruisboog 42 in Veenendaal, direct langs de A12.

In 2006 trad het Belgische Global Services toe tot de Info Support Group International. Vijf jaar later was het de beurt aan de dochterondernemingen: De Vries Workforce Management en C2WMO.

Solide

Inmiddels is Info Support uitgegroeid tot een volwaardige IT-dienstverlener met ruim 400 medewerkers. We streven naar lange termijnrelaties met klanten én medewerkers. Ons verloop is dan ook erg laag (7%). Info Support schrijft daarnaast al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers. Je hoeft dus niet te vrezen voor eventuele reorganisaties, fusies of overnames. Ons familiebedrijf voelt als een warm bad waar de medewerkers het belangrijkste zijn.

No-nonsense

Info Support heeft een indrukwekkende klantenkring en heeft zestien jaar op rij het wereldwijde keurmerk Top Employer ICT behaald. Desondanks blijven wij met beide benen op de grond. Onze cultuur is informeel en ondanks de honderden medewerkers blijft Info Support een platte organisatie. Wellicht is dat ook te danken aan onze directeur die wars is van poeha. Ook zijn deur in het kleinste kamertje in de gang staat altijd open om jouw visie, ideeën en kansen met hem te delen.

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT-Minor

IT-Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond