Oorsprong

De geschiedenis van Info Support begint in 1986; De tijd dat de eerste grote pc’s op de bureaus kwamen en bij de particulier thuis. Een boerenzoon uit de Achterhoek was in dienst van een softwarehuis en voorzag een fundamentele verandering in de automatisering met nieuwe systemen. Deze zou gebruikers veel zelfstandigheid geven. Maar de introductie van de pc, die deze ontwikkeling mogelijk maakte, liet de collega’s bij het softwarehuis waar hij werkte aanvankelijk volkomen koud. Hij kocht daarom zelf maar een exemplaar en richtte vervolgens zijn eigen bedrijf op: Info Support!

Neem contact op met

Groei

Na een bescheiden start volgde een voorspoedige groei. Het bedrijf aan huis knapte al snel uit haar jasje. Info Support verhuisde naar Doorn en vervolgens naar Veenendaal. In 1990 werd daar het Kenniscentrum opgericht en nam het aantal medewerkers gestaag toe. De tweede vestiging in België werd in 1998 een feit. Sinds 2005 is het hoofdkantoor van Info Support gevestigd aan de Kruisboog 42 in Veenendaal, direct langs de A12.

Info Support International Group

In 2001 werd de Info Support International Group opgericht, waarbinnen verschillende bedrijven elkaar kunnen aanvullen, doordat business en IT samen worden gebracht. In de tussentijd zijn verschillende bedrijven tot de Group toegetreden. Zo trad het Belgische Global Services in 2006 toe en R&R Workworce Management en C2WMO vijf jaar later. Medio 2017 was het de beurt aan het Belgische Adifo, dat met honderd medewerkers in ruim zestig landen software ontwikkelt voor de voedingsindustrie.

 

 

Ondanks de groei blijft Info Support met beide benen op de grond staan. Onze cultuur is informeel en ondanks de honderden medewerkers blijft Info Support een platte organisatie. Wellicht is dat ook te danken aan die boerenzoon uit de Achterhoek die wars is van poeha. Zijn deur, in het kleinste kamertje in de gang, staat altijd open om jouw visie, ideeën en kansen te delen.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT Minor

IT Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond