Top Employer 2020

Op 6 februari j.l. is Info Support door het Top Employer Institute uitgeroepen tot Top Employer Nederland. Daarmee is Info Support de enige organisatie wereldwijd die het exclusieve certificaat voor de 22e keer op rij in de wacht sleept. De certificering is een mooie erkenning van het feit dat we niet alleen beschikken over fantastische medewerkers, maar ook dat we als werkgever aandacht besteden aan de ontwikkeling en het werkplezier van die medewerkers.

Neem contact op met

22 jaar Top Employer

Info Support is er trots op dat wij voor het tweeëntwintigste jaar op rij zijn uitgeroepen tot Top Employer. De certificering zegt niet alleen iets over hoe Info Support het HR-beleid continu verbetert aan de hand van de nieuwste inzichten, maar ook iets over de Top Employees waar we het allemaal voor doen.

Wat houdt de certificering precies in?

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt wat deelnemende werkgevers wereldwijd aan hun werknemers bieden en verricht hierop een benchmark. Alleen de beste werkgevers wereldwijd ontvangen het certificaat Top Employers.

In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreide audit doorlopen. Dit begint met het zogenaamde internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Om de certificering uiteindelijk te verkrijgen, moeten bedrijven aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een tweede audit onderworpen.

Het Top Employers Institute beoordeelt werkgevers aan de hand van de volgende criteria:

  • Primaire arbeidsvoorwaarden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Training & Ontwikkeling
  • Carrièremogelijkheden
  • Cultuurmanagement

Werken bij een Top Employer

Een Top Employer kan alleen functioneren met Top Employees! Info Supporters herken je aan hun passie, vakmanschap en kennis. Wil jij ook werken voor een Top Employer? Bekijk dan rustig de mogelijkheden op deze website of neem contact op met HR Adviseur Thom van de Lagemaat via thom.vandelagemaat@infosupport.com of telefonisch via +31 (0)318 55 20 20.

 

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source