De start van een succesvolle IT-carrière!

Dit is de start van je carrière in de IT. Je wil vooruit. Je opgedane kennis in de praktijk brengen. Je weet hoe snel  ontwikkelingen in de IT gaan. Hoe belangrijk het is om bij te blijven. Kennis opdoen van de nieuwste technieken, hiermee kunnen experimenteren en deze vervolgens succesvol toepassen binnen projecten. Info Support biedt je alle ruimte om samen te werken met leergierige en gedreven collega’s om jouw eigen loopbaan verder vorm te geven.

Neem contact op met

Aan de slag en blijven leren

Als starter of Young Professional met enkele jaren ervaring start je met een ontwikkeltraject in ons eigen kenniscentrum. Dit kerntraject van 4 tot 6 weken bestaat voornamelijk uit vaktechnische trainingen. Hierna word je opgenomen in een van onze projectteams en ga je aan de slag bij een van onze klanten.

Het kerntraject maakt onderdeel uit van ons ‘IT Top Traineeship’. Terwijl je volop praktijkervaring opdoet volg je samen met gelijkgestemden aanvullende vaktechnische trainingen, maar is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en social skills. Oud-deelnemers beschouwen het IT Top Traineeship als een hele waardevolle en vooral leerzame tijd.

Je groeit als professional. Je wordt bewuster van je omgeving en je toegevoegde waarde. Je weet steeds beter wie je bent en wat je kan. Het IT Top Traineeship is een de opstap naar een succesvolle carrière binnen de Nederlandse IT.

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière