Kickstart je carrière

Dit is de kickstart van je carrière in de IT. Juist nu wil je vooruit. Leren, kennis delen en kansen zien. Maar vooral natuurlijk vroegtijdig kennis opdoen van de nieuwste producten en releases, hiermee experimenteren en deze vervolgens succesvol toepassen binnen uitdagende projecten. Om te worden wie je bent: een Software Craftsman!

Neem contact op met

IT Top Traineeship

Als starter of Young Professional met enkele jaren ervaring begin je je loopbaan bij Info Support in het ‘IT Top Traineeship’. Samen met gelijkgestemden volg je vakinhoudelijke trainingen, maar ook cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Langzaam maar zeker doe je praktijkervaring op binnen projecten die bij jou passen. Door een goede mix van training, intensieve begeleiding en ervaring opdoen in de praktijk, groei je in twee jaar door tot een IT-professional die zijn vak volledig verstaat. Het IT Top Traineeship wordt door oud-deelnemers gezien als een toffe en leerzame tijd, waarin je steeds beter zicht krijgt op wie je bent, waar je passie ligt en hoe je jouw carrière in de IT het beste kunt vormgeven!

Doorontwikkeling

Tijdens, maar ook na het IT Top Traineeship krijg je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Zo kun je lid worden van een van onze Competence Centers. Daarbinnen kun je samen met je nieuwe collega-developers experimenteren met cutting edge technologieën. Dat varieert van het organiseren of bijwonen van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties. Als starter kun je daar al een belangrijke rol in spelen. Dus loop je tegen een probleem aan? Wil je een hackathon organiseren of misschien wel op termijn onze volgende Microsoft Most Valuable Professional (MVP) of JavaOne Rockstar worden? Vanuit onze Competence Centers word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Wij zien het wel

Wij zien het wel

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Blog

Blog